Merhaba kizlar bugün kontrole gittim bebegim adet gunume gore 38+2 ama biraz iri 3721 kilo ultrasonda 39 haftalik görünüyor . İlk gebeliğim zaten kilosu var kanaladq girmemis hic sancimda yok 4 kilo olunca normal yapmaktanda korkuyorum haftaya kadar bekleyip sezeryanmi olsam kafam cok karışık napacam bilmiyorum
Bebek kilosu
erkaninzevcesi doktorunuz ne diyor
midekoruyucu simdilik bekliyor zaten 4 kilo gecerse cok onermiyorum dedi normal doğumu ama ben cok ağırlaştım daha fazla bekleyemiyorum
erkaninzevcesi bence doktorunuzu dinleyin 4ü geçerse aldırın daha 2 haftanız var sonuçta 🤷🏻♀️
midekoruyucu evet bide benim oglus 10 gunde 500 gr almis masAllah 😄
erkaninzevcesi 🤭 one kızzzz 🙈 hamurişini çok mu yiyosunnn
Yok aslinda az yiyorum bende anlamadim nasil almış o kadar ama babasi 4 bucuk kilo dogmus onun yolunda gidiyor ben zayıfmışım 😄
erkaninzevcesi ben de ikiz eşiyim annem bizi 3750 ve 3500 doğurmuş küçük kardeşimi 4500 😅 bende annemin yolundan gidiyorum şeker falan çıkmayınca doktor yapısal dedi ben çok normal yapmak istiyordum ama bu gidişle bizim de zor olacak gibi 🙈
erkaninzevcesi 😂😂😂😂 babaya çekmiş demekki 😂 İnşallah istediğiniz gibi bi doğum yaparsınız 4,5 da çok hani o kadar olmasın 😂
Semashbl bide insab korkuyor yani 4 kilo nasil cikcak diyorum 😄
midekoruyucu 40 haftayi beklersem 5 kilo bile olur umudumuz var 🤣🤣
erkaninzevcesi aynen ya biz daha 32 yiz şimdiden dedi muhtemelen böyle devam eder 4 kiloyu da geçer öyle olursa sezeryan riski artar diye bakalım hayırlısı tabi olmaz derse zorlamayız mecbur sezeryan olacak
Semashbl aynen canim napalim saglikli olsunlarda . Benim ki bu hafta geldi geldi gelmedi sezeryan yolu gözüküyor
erkaninzevcesi Öyle gibi aslında önemli olan normal de olsa sezeryan da olsa nasıl geçtiği hangisi olursa güzel pozitif geçer inşallah 🤲
erkaninzevcesi benimde öyle kızımı 3670 doğurdum ama dr benim çatımı değerlendirmedi çok zorlandım dr la açık açık konus çatın müsaitse sende istersen normalin avantajları çok ama yok çatın dar derse sen kararını verirsin. benim şu an 3500 g 37 deyim beklerse ve kilo almaya devam ederse hiç gözümde yok cidden sezeryan derse dr tamam derim
Semashbl amin canim cumlemizinki insAllah
Sadu44 pazartesi tekrar kontrolüm var sorcam zaten dedigin gbi olmazsadq sezeryan olcam napalim
erkaninzevcesi hayırlısı olsun hakkınıza
Sadu44 amin canim sagol🥰