Melekaksuu Ayse2011 yok yalnız anne diye profildi ama gerçekten öyleymiş hem bebek arabasi hem beşiği piyasanın altında aldim Yani iyi ki önceki haftalarda hepsiburadadan alıp vicdanımı yerle bir etmemişim 1100 tl cebimde kaldı 😀😀😀
Melekaksuu Ayse2011 tek kötü yanı ufak ürünlerin olduğu yer berbat ve parçalar eksik dönence aldik tam çıkacakken deneyelim dedik iyi ki denemisiz 3 dönence vardı 3 u de çalışmıyor parça eksik ama büyük ürünler iyi
Ayse2011 Melekaksuu aslında verilen dönencelerin çogu çalışmıyor. Ekstra almak gerekiyor internet üzeri alışveriştede bu şekilde oluyor çogunlukla bakmadan almamak lazım
cemreninannesi67 Melekaksuu bende bugün aldım tavsiyeniz üzerine ordan park yatağı sipariş verdim ama kargoyla gönderim sağlıcaklar burayı öğrendiğim iyi oldu sürekli takip ederim artık çok teşekkür ederim tekrar 🌸🥰
Melekaksuu cemreninannesi67 rica ederim güle güle kullanın harcamaların çok olduğu bi dönemde 100 tl bile bi nimet bizler için 😀😀😀
cemreninannesi67 Melekaksuu Aynen öyle valla herşeyin iyisini ama ucuzunu almak için çok araştırıyorum şu zor dönemlerde hayat o kadar pahalılaştı ki
Tuba-27 CAlperen ben prego aldım çok kaliteli kumaşı garantili alt açma ünitesi çıkıyor yerde ana kucağı gibi sallanıyor
Tugceekurtt @Ayse2011 o dediğiniz sayfa güvenilir mi acaba? 😊 ilk defa gördüm yoyko 750 tl diyordu baya şaşırdım
Ayse2011 Tugceekurtt tabiki güvenilir ben yerinde gidip görüp aldm cogu şeyi ev ihtiyaçlarımıda ordan alıyorum açıkcası
Gulsah7171 CAlperen biz Kraft kullandik canım 2 çocuk abimin 2ser yıl arayla 2de benim 4 çocuk büyüttü beşik hala sağlam ve inan daha Cook çocuk büyütür
Eliz21 CAlperen e bebekten amistik biz oradan bakabilirsiniz en uygununu ve tabi bize uygun olan ölçülerine bakıp aldık