Yasemn28 Elifmstf bazen o tür ağrılar oluyor ama hamilelikten dolayı artıyorsa doktora söylemenizi tavsiye ederim ☺️
eilik Yasemn28 Burun tıkanıklığı, nefes alamıyorum, kaburgalarım batıyor sanki, mide yanmaları, gece rahat yatamama, birazda ödem var falan filan.. Sağlıklı olsunlar da hepsine razıyım, buna çok şükür 🥰😍
Yasemn28 Kimkibu kucağımıza aldığımızda herşey gider akıldan güzel beklemeler bunlar hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah ☺️
Kimkibu Yasemn28 aminn insallah o şuan ultrasonda görünce unutuyorum hersei birde kokusunu duyunca düşünemiyorum zaten.. sağlıkla gelsinler insallah tek temennimiz😊
Burcuseyy Yasemn28 dün bütün gün temizlik yaptık eşimle bel ağrısından mahvoldum. Ama kızımın eşyalarını da yıkadım asarken geçti valla 🙂 soluma dönük uyumaktan bacağım kolum her yerim uyuşuyor 😔
Yasemn28 Burcuseyy sol yada sağ yatmak mecbur istediğimiz gibi yatamıyoruz ama sağlık açısından bide rahatsızlıklarda oluyor ama herşeye değer vakti gelince inşallah hayırlısıyla alırız bebişi kucağımıza 🤲🏻🥰
bambam_betty Yasemn28 berbat. Sis ayaklar, ağrılı kasik, nefes darlığı, ne Kaşar az yesem de dünyaları yemişim hissi, surekli wc ye gitme isteği…
Yasemn28 bambam_betty sorma ya oluyor öyle ama hepsi geçici Allah’ın izniyle kucağımıza alınca unuturuz 🤲🏻😊