Fatosef FUNDA-ARIKAN 4 ve 6 ay arası gayet istahliydim ağzım hiç durmuyordu. Şuan aç olsam bile yemek yiyesim gelmiyor. Galiba havalar ısındı diye 😁 ama işime geldi bu durum aldığım 12 kiloyu kolay veririm bu sayede
Burcuckmk FUNDA-ARIKAN evet o duyguda cok kötü ne yiyecegini bilemeemek tatmin etmiyor hic biri bazen
Denizzz88 FUNDA-ARIKAN ilk başlarda hiç böyle değildim son 1 aydır iştahım açıldı doğumada az kaldı artık daha çok kilo almadan doğurmak istiyorum ne güzel 8 kilo almıştım 37.haftaya kadar 1 ayda 2 kilo almışım 🙈😂
FUNDA-ARIKAN Denizzz88 gayet normal kilo almışsınız doğumdan sonrada hemen verirsiniz die düşünüyorum 🥰
Zey00 FUNDA-ARIKAN 27 haftalığım hayatımda ilk defa kendimi bu kadar iştahlı gördüm😀 siz kaç haftalıksınız
Denizzz88 FUNDA-ARIKAN inşallah veririm dikkat ettim çok kilo yapıcı ıvır zıvır yememeye çalıştım bakalım doğumdan sonrada böyle gider umarım 😊
Cansu-13 FUNDA-ARIKAN öyle ama fazla abartıya kaçmamak lazımdı bebeğe kilo aldıran sadece proteinli yiyecekler 53 le hamile kaldım 33+6 olduk en son 70 kiloydum şimdi kaç oldum bilmiyorum 🙈😂
Cansu-13 Minnosunannesiii 53 ile hamile kaldım en son 70 kiloydum 33+6 olduk ama son 1 aydır kilo almamak için dikat ediyorum hamur işi tatlı çok yememeye çalışıyorum doktorumda dikat etmemi söyledi
Prenses21 FUNDA-ARIKAN denedim tutamazsamdevam etmiycektim cok sukur rabbim kolaylini veriyo bugun hastaneye fln gttim ya oyuzdn cok aciktim hic susama fln yok ztn