Selam güzel anneler ve anne adayları, 7. ayımıza girdik fakat toplamda 4 kilo aldım ayrıca hersey yolunda çok şükür olsun, siz ne dersiniz ?
7. Aya girdik 4 kilo aldım
Son 10 günüm 6 kilo aldım.bebişte iyi .daha ne olsun 💁🏼♀️
7.aydayim 8kilo aldim
Aiy benimde böyle olur inşallah 5. Aydayım hiç kilo almadım.. ne zaman aldınız 4 kiloyu?
SanisGokdemir Hayatimda hic 45 kilonun ustunu gorememis biri olarak kilo alimini hic dert etmiyorum 😄 6. ayimdayim toplam 7 kilo aldim suan 52 kiloyum 😊 umarim dogumdan sonra eski kiloma dusmem 😏
SanisGokdemir inşallah kilo almam diyerek başladığım hamilelik serüvenime 31. Haftamda 2.6 kilo ile devam ediyorum başlardada hiç vermedim nasıl oldu bilmem gerçi zaten tombiş kaldım hamile onada bağlıyorum ama dikkatte etmiyorum 🤔 çünkü çalışırken bile 5 5 alıyodum kiloları 😂
SanisGokdemir bende 9.aya girdim 4 kilo aldim normal canim benim doktorumda hersey yolundaysa kilo onemli deil bebegin kilosu baya iyi çünkü
SanisGokdemir ben 5. Aydayim henüz kilo almadım
Bende 48 kiloyla hamile kaldım 48 in üstünü asla göremezdim şimdi 7. Aydayız 12 kilo aldım 60 oldum çok memnunum 😁
Psikolojimi bozuyorsunuz ben şiştim resmen :(
SultanElmasDemirel üzlme yalnız değilsin 🤣
SultanElmasDemirel 36. Hafta 10 kg 🤣🤣🤰🏻🤰🏻
Ay ben hayatım boyunca 46-49 arasında gidip geldim 50 yi görmedim 49 ile hamile kaldım şuan 62 kiloyum 7. Ayım 😃
63 ile hamilekaldım şuan 28 haftalığım toplam 13 kilo aldım
SanisGokdemir 24.haftamıza da -5 kilo ile girdik 😂 hamile kaldığımı öğrendgm ilk 3 ayda yıllardır veremediğim 5 kiloyu verdim nasıl verdim bilmiyorum 🤦🏻♀️ Şimdi sabit gidiyoruz ne artıyor ne eksiliyor. Acaba 8-9 da şişer miyim yoksa böyle devam eder mi? Ne dersiniz❓ 🙈
SanisGokdemir 25. Hafta 6 kilo 🤦🏽♀️
SanisGokdemir nasıl yapıyorsunuz böyle ya bende hiç bişey yemem içmem yemekle hiç aram yok 17 kilo aldım 😂 son ayımdayım MaşAllah yani 😂
SanisGokdemir 27+4 üz bizde. 400 gram aldim bunca zaman insaalah boyle biter 🙏🤗
32 hafta 7 kilo 😊
30. Haftamdaym 16 kılo nasıl aldm anlamıyorum :(