Zeynepela1 Hamile olduğumu bilmiyordum küflü peynir istedim 🤣😂eşim kahvaltıcıdan birsey istiyor Musun dedi bende hemen küflü peynir alır mısın demiştim 🤣normalde ağzıma sürmem yemem hiç ne alaka olmustık 😂
ilk61 Ozge2805 gece yatmadan iç cnm aç karnına en az 1 saat açlıkla iç.ben öle yapıyom.4.5aylığım nerdeyse bende kusuyorum hala
Ozge2805 ilk61 inan kuzum hepsini denedim yok bazen öyle oluyorki anlatmakla bitmez halim sabahtır açım valla şimdi bişeyler yemek istiyorum korkuyorum 😭
Milenka Annesininkuzusu01 ilk ne aserdim bilmiyorum ama canım sürekli çilek 🍓 istiyor ki normalde sevmezdim 😂
Zu_leyha Annesininkuzusu01 Aa bende ilk çigköfte sonrasinda taze fasülye yemegi sonra çilek bugunde baklava😂insan sevmedigi seyleri aşerirmi yahu🤔
Fatmaiii Annesininkuzusu01 Yeşil zeytin aşermiştim ilk ama bi satılan yer ver illa ordan olacak demiştim 😂😂
Dry35 Portakalgeliyor hamile manavlarında falan yokmu ben aşırı üzülürüm şuan ama bak gerçekten aşırı bi özlem varsa izmirden bulup kargolarım burda ne arasan var 12 haftadayım hiç bişey istemedi canım sürekli görüyorum sanırım ondan 🤷♀️
Portakalgeliyor Dry35 yorumu görmemişimmm canım cok teşekkür ederim düşünmen yeter allah razı olsun valla ailem getiricek işte bekliyorum 🙏🏻🥰 ne güzel bende aynısını yapardım allah iyi insanlarla karşılaştırsın derler ya valla sağol ❤️