balarisi06 Annesininkuzusu01 ayyy tantuniiii aşermiştim. Yiyene kadar ağlıcaktım nerdeyse acayip bişey tekrar öyle olmadı 🤦♀️😁
Cansu101706 Annesininkuzusu01 Subway istedim. Ankara’ya gelin gittim avmde çalışırken yerdim. Şimdi Balıkesirdeyim burada mağazası yok. Eşimden istedim sağ olsun geçte olsa getirdi
Gozdecaner Annesininkuzusu01 3 gün üst üste deli gibi lahmacun yemiştim ki lahmacun seven birisi değilim 🤣
zhv Ozge2805 ben de öyleydim prilam kullanmaya başlayınca rahatladım çok şükür. Doktorunuzla konuşun isterseniz
Ozge2805 zhv prilam 6 haftalıkken beridir kullanıyorum maalesef bana çok zor fayda ediyor kustum içtim tekrar kustum
elisa123 Annesininkuzusu01 Biz mersinliyiz mersinliler bilir kerebiç ilk istediğim aşermem o oldu bidaha aşermedim 🙂👍🥰
Eftknc Ervaceylin ben de öyle ya kaç kere yedim hiç sevdiğim meyvelerden değildir aslında nasıl iştahla yiyorum 😅
Shnern Mucizemm0101 benle aynisiniz benimde gala çekiyor ama yiyemedim hala yaninda taze sarımsak bide çekiyor benim
ilk61 Ozge2805 gece yatmadan iç cnm aç karnına en az 1 saat açlıkla iç.ben öle yapıyom.4.5aylığım nerdeyse bende kusuyorum hala