Nese_bas AhahHbzhz benim de 20 ekim allahın izni ile ne tahmin etti cinayetine acaba bende çarşamba gideceğim ölüyorum heyecandan 🥰🤗
AhahHbzhz Nese_bas erkek dedi canım resmini çekti verdi çok emindi o kadar çikolata ya meyve suyuna dayanamadı açtı heryeri bizimki sende ye derim :)
Gamzehalil17 Guleserrr ortak renkler alıyorum yavaştan başladım ❣️Bu ayın sonunda belli olacak inşallah
Gamzehalil17 Burcuburcuylz bende cok sabırsızlanıyorum cok merak ediyorum ama göstermiyor kendini benimki şimdilik 😁
Tazecik1anne Gamzehalil17 biz daha alışverişe bile başlamadık 🙈 Şanlıurfa’da yaşıyorum burada havalar kasıma kadar sıcak neredeyse ama yine de yazlık bir şey almayacağım yeni doğan bebeklere çok ince giydirilmiyor zaten ☺️
Veralynn Gamzehalil17 Benim ilk aldigim pelus tulum oldu 0-3 3-6 ay icin gecen sene gunduz ilik aksam soguk oluyodu sanki oyle hatirluyorum ama bir iki cicili bicili birsey alirim belki kuzunun fotograflarini cekmek icin 🤷
Mrymonek Gamzehalil17 3 Ekim görünüyor doğum ama Eylül sonuna denk gelebilir:) ben hep uzun kollu alicam. Çanakkale’de yaşıyorum çok soğuk bı yer değil ama uuzn kollu takımları giydiriirm soğuyunca hirkalarini üstüne giydirim. 😊
Gulcanalya Gamzehalil17 bence fazla yazlık alma canım çünkü zaten kışa girmek üzere olucaz ve yeni dogmus olacağı icin ince de giydirilmez o yüzden uzun kollu benim tercihim
Zezeeeyyldrm Gamzehalil17 bende daha başlamadım ama annem geçen gün bi 20 ye yakın takım almış oğluşumun takım elbisesine kadar almış bende daha tık yok ben sadece yeni doğan kıyafeti alırım belki