Nura6 Kızlar kaçıncı haftada izne ayrıldınız ? 32 de mi yoksa 37 ye kadar dayanan var mı aranızda 🤷♀️🙄
[silindi] Nura6 ben de 32.de ayrılmayı planlıyorum sağlıkçıyım zorlanmaya başladım 32.ye kadar da dayanabilsem keşke 😊 öncesinde ücretsize ayrılabilir çok dayanamazsam
Burcuckmk Nura6 idari izin surem bitti bugün 32. Hafta calisamaz raporu alicam hastanede calisiyorum covid vakasi cok ve butun gun oturmak cok şişkinlik yapıyor calisamaz alicam
ocak2021 Nura6 ben 32 ye kadar bile dayanamadım 30. Haftamda rapor aldım ardından izne ayrıldım işe 2 otobüsle gidip geliyordum çok zor oluyordu
Nura6 Emel38 doğrudur ağırlaştığımı hissediyorum acaba dayanabilir miyim diye düşünüyorum bende 😣🤷♀️
Mercimek26 Bence bu biraz çalıştığınız işe bağlı ben 9.5 saat ayakta çalışıyorum sürekli eğil kalk bi işim var. O yüzden 32de direk ayrılıcam. Ama daha rahat bi işim olsaydı 37ye kadar dayanmaya çalışırdım.
Nura6 Mercimek26 yani şöyle masa başı çalışıyorum ama sürekli oturmak bel ağrısından öldürüyor beni bacaklarım şiş gibi aynı zamanda
Olmuyor Ben idari izin hakkımı kullandım 32. Haftadan önce ayrıldım hatta 1 Mart’ta okullar açıldı ama gitmedim çokta rahatım böyle kendimle bas basa kaldim
Nura6 Olmuyor özel sektör olduğu için maalesef idari izin şansım olmadı 😞 iş yeride biraz sıkı bir iş yeri düşünün ki 5 dakika geç kalsam laf ediliyor bildiğimiz 5 dakika yani
Ahsen007 Bende 32de ayrıldım sağlıklıyım filyasyondaydım çağrılar arttı çalışılan alanda vakalar arttı riske atmak istemedim
Nura6 Ahsen007 siz çok iyi yapmışsınız sizin yerinizde olsam bende aynısını yapardım tabiki herşeyden önce sağlık
bsra1321 Ahsen007 merhaba, 33. Haftada ayrılmayıp 34-35 te ayrılma durumu oluyor mu? Yoksa 32 de ayrılmazsan 37 de mi ayrılabiliyorsun anca :)
Mom040 Şu anki durumda olmasaydık 37yi beklerdim sonrasında çocuğumla daha çok vakit geçirebileyim diye ama o haftalarım zaten tatile denk geliyor, bir de virüs olduğu için tatile gelmese de cesaret edemezdim.
Nura6 Mom040 bende çocuğumla daha çok zaman geçirmek için dayanabilir miyim acaba düşüncesindeyim 🤷♀️
Nura6 Burcuckmk bütün gün oturmaktan bende çok çekiyorum maalesef bel ağrısı bacak ağrısı ağırlaştığımı hissediyorum her gün 😣 hastanede çalışsaydım hiç düşünmez bende alırdım diye düşünüyorum
Burcuckmk Nura6 eşim de covid yoğun bakim hemşiresi hastaligi cok iyi bildiği icin kesinlikle istemedi çalışmamı 3 aylik gebeyken covid oldum çünkü bu sefer otur evinde dedi
drn05 bsra1321 32 de çalışabilir alıp 36+ 0 da rapor günümüz başlıyor arada alamıyoruz. Benimde bu hafta rapor iznim başlıyor hayırlısı ile 🌸 uzattım ben ordan biliyorum
Halaloy7 bsra1321 çalışacaksınız eğer 32. Haftada gidip 37. Haftaya kadar çalışabilir raporu alıyorsunuz. Ama 37 ye kadar çalışamazsanız 34-35. Haftada gidip raporu değiştirebiliyorsunuz çalışamaz diye. Ama çalışacaksınız mutlaka 32. Haftada rapor almanız lazım yoksa izninizden kesilir. Ücrette alamazsınız 🙏
Nura6 drn05 aa arada alamadığımızı bilmiyordum 32 de çalışabilir alıp 34-35 de tekrar çalışamaz alamıyoruz yani öyle mi