MerakliAnne61 Kvsrdm rabbimin dedigi olur onlar eglence hurafe maksat (iki kizimdada kiz gosteriyordu ) bunda erkek gosteriyor hayirlisi 🤷♀️
MerakliAnne61 Kizlar evime yakin bi tip merkezi vardi nobetci doktoruna gittim karindan keseyi gordu cok mini minnacik bu beta kelimesinden kurtuldum 🥲 2 mayista kalp atislari icin sıkışık gel dedi sat 15 mart
Elcnbykckr MerakliAnne61 canım merhaba hayırlı olsun sevindim senin adına en son kan değerin kac çıktı keseyi gördüğüne göre aynıyız da ondan soruyorum
Yenianneadayi2208 MerakliAnne61 Sat 14-15-16 değil ama 9 Mart 😊 5+6 gibi görünüyor bebeğim ama tahminimce daha küçük. En son betam 2119 çıkmıştı 2 gün sonra yani geçen cuma kadın doğum doktoruna gittim sadece keseyi görebildik daha çok küçük dedi doktor.2 hafta sonra yeniden gideceğim.Umarım sağlıklı güzel bir gebelik geçiririz 🙏🌸
MerakliAnne61 Elcnbykckr 12 nisanda 1050 idi daha baktirmamistim betaya bidaha 19 nisanda gittim kese gorundu minicik yerlesmis dedi 2 hafta sonra cagardi tekrar kalp atislari icin dun 5+0 programa gore sat 15 mart
MerakliAnne61 Elcnbykckr suanda 3 bin kusurdur senin beta yarin bi git gorunur kesen istersen acele etme bekle kalp atislariyla tek seferde duyarsin canim insaAllah
Elcnbykckr MerakliAnne61 benimde 16Mart 6 gün önce beta 700dü doktor da Pazartesi gel dedi 6+0olmuş olucam görünür diye umut ediyorum
MerakliAnne61 Elcnbykckr rahat gorunur hemde beta artisin guzel yipratma kendini surekli kan vermekle rabbime birak ben derimki 2 mayista 1 hafta gec git kalp atislarinida duyarsin bidaha stres yasamazsin benim 3.gebeligim o yuzden bliyorm
Yenianneadayi2208 bufemu yo hayır.Karnımdan ultrasonla baktı.Alttan muayeneyi teklifte etmedi doktor.
Btl_ulusal elfcaglar1 12.haftaya kadar folik asit veriyor 12.haftadan sonra tahliller ile birlikte ona göre vitamin veriyor eğer şimdi gidersen belki keseyi göremeyebilir biraz bekle istersen kese gözüktükten sonra gidersin
elfcaglar1 Btl_ulusal folik asit verdiler onu içiyorum beş gündür tamam çok teşekkür ederim bu kasık agrısı falan normal dendi