2kizanasi elfcaglar1 Ben ilk günler tuttum hem emziriyorum da aşırı kötü oluyordum gebeliği öğrenince bıraktım
MerakliAnne61 elfcaglar1 bi yorgunluk bas donmesi tansiyon dusuklugude var zaten zorlamiyorum kazasini yapariz insaAllah
elfcaglar1 MerakliAnne61 inşallah bugün bende bi hoş oldum dün kan vermiştim progesteron 22 çıkmış nasıl acaba bu değer bi bilgin var mı 😂
MerakliAnne61 elfcaglar1 kalp atislarini duyunca isticek tahlilleri canim oncesinde istemiyor biraz beklemeni tavsiye ederim ayin sonunda git bakalim sende persmbe cuma
elfcaglar1 MerakliAnne61 ya ben dün gittim ya kan vermek için doktor hepsini yaptı 584 daha değerim biraz daha bekleyim diyorum
MerakliAnne61 elfcaglar1 ben daha oncekilerde 6.haftada keseyi 7.haftada kalp atislarini duydum 7.haftada butun testleri isterdi zaten 1 gunde ckiyor ona gore takviye flan verirdi
MerakliAnne61 elfcaglar1 iyi iyi masallah ikiside guzel alt degeri 10 11 diye hatrliyorum progesteronun folik asit kyllanuyorsun deglmi
elfcaglar1 MerakliAnne61 şimdi benim beş haftalık görünüyo ama gör döllenme olduğuna eminim sence me zaman randevu almalıyım 🌸
MerakliAnne61 Kvsrdm rabbimin dedigi olur onlar eglence hurafe maksat (iki kizimdada kiz gosteriyordu ) bunda erkek gosteriyor hayirlisi 🤷♀️
Momlife1 Kvsrdm benim hem Çin takvimine göre erkekken babası kılıklı ☺️ Aşırı hiperaktif bir kız evladım oldu şimdi 3.5 yaşında şimdide 8 haftalık hamileyim Çin takvimine göre erkek rus takvimine göre kız olacak Hayırlısı inşallah