hellobaby0 Buseylcn yani düşüğün belirtisi kanama kalbi dursa kanama olmayabilir ama sizin daha kalp ve bebek oluşmamış o durum olmaz diye düşünüyorum
Sevgi_123 hellobaby0 bebeğin ilk kalbi oluşur yani şuan o bebeğin de kalbi var ama allahın izniyle hiç bir şey olmaz inşallah
Milenka Buseylcn öncelikle geçmiş olsunda biz nasıl bilebiliriz bize malum mu olması lazım anlamadım Niye böyle durumlarda hemen doktora gitmiyorsunuz
Cennetulmeva Buseylcn Rabbim korur hiç canını sıkma tez zamandada görünür benimde ilk görünmedi iki hafta sonra göründü yaklaşık 8haftalukken çünkü detaylı ultrasonda öğrendikki geç döllenme olmuş❤️ İçini ferah tut
iremgokersen Gönlünü ferah tut ben bebeğimi öğrenmeden birkaç hafta önce tatilde tekne arkasına bağlanan muzlara binip zıpzıp zıplamıştım ahhah 😌
Buseylcn iremgokersen hahahahah içimi çok rahatlattın gerçekten teşekkür ederim , evladına uzun ömürler versin allahım
Fatosef Buseylcn canim kanama vs yoksa korkma. Daha yeniymis hamileliğin. Ben gebe olduğumu bilmeden valizler çantalar taşıdım Lunaparka gittim nelere bindim hiç haberim yoktu. Allah korumuş. Yine de takip et kendini. Geçmiş olsun
bebisim-_00 Buseylcn böyle evde kavga edecek insan bulamayıp buralara musallat olanlar var boş vaktini harcamak istemiyosan okuma yazma yorum @Milenka
Bahardali Buseylcn anlaşılmaz henüz. Ama bu haftalarda sorun olsaydı kanama beklenirdi. Olmadıysa biraz olsun rahatlayabilirsiniz