Senel6767 Eylül bebeklerinin cinsiyetleri güzel anneleriniz benimki erkek olacakmış 😊hayırlısıyla inşallah
pamuk_anne Senel6767 bana da erkek dediler ama yine de detayliyi bekliyorum garanti olsun diye 19+6 şu an
Elifemirhan Senel6767 Banada erkek dedi doktor bende detaylıyı bekliyorum birşeyler alabilmek için ☺️
mavisevdasi Senel6767 12. Haftada erkek denen bebişimin 19. Haftada kız olduğunu öğrendim daha alışverişe başlamadım büyük ihtimalle bir kere daha doktora gidip öyle başlarım alışverişe😂
Burcutsdmrr Senel6767 benim bebişim kızmış 🥰 hep ilk çocuğum erkek ikincisi kız olsun istiyordum. Allah gönlüme göre verdi gerçekten. 2 yaşında bir oğlum var 🤗 hayırlısıyla kızımızı da sağlıkla kucağımıza alacağız inşallah🥰
MerveSglk95 mavisevdasi bankada 12 de oğlan dedi ama ben kızmış gibi hissediyorum sizinki kesin oğlan dedi mi😀
ozge_sblr Senel6767 bizimde eylül 26 sı deniyor doğum için ve cinsiyetimiz erkek 🤭 bakalım detaylıda kız diyip bizi şok etmezlerse tabi ☺️
mavisevdasi MerveSglk95 evet kesin dedi adama güvenerek parti bile yapmıştık 😂benim de erkek doğuyordu içime kızmış siz bekleyin en iyisi🥰
Senel6767 MerveSglk95 vallahi iki kere erkek dedi ben hatta alış verişe bile başladım 🤣kız olursa artık erkek kıyafetleri kiyicek herhalde
Busraaa__ Senel6767 saglikla kucagina al inşallah☺ kaçinci haftada ögrendiniz bende 11 eylulde gözüküyor doğumum 19 +2 haftadayiz hâlâ söylemedi Dr cinsiyeti özele gidicem söylerler mi acaba ☺
Senel6767 Busraaa__ 15 te söyledi cnm Sonra ben 18 tekrar gettigimde sordum alış verişe başlıcam desim yine erkek dedi hayırlısı olsun inşallah 😊
Busraaa__ Senel6767 amin insallah ne guzel bende öyle derim belki gittigimde ☺ Özelde mi ögrendiniz devlette mi