Sureyya06 Arkadaşlar saat 2 gibi suyum geldi, hiç beklemediğim bir an şu an evdeyim sancılarımın gelmesini bekliyorum henüz sancım yok fakat sürekli suyum gelmeye devam ediyor, dua ederseniz çok sevinirim
AliyeNur_hzmaloglu63 Sureyya06 Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin canım Allah bir sancıda kurtarsın
Kbryagci38 Sureyya06 ayy canım bende bugün tam 37+0 oldum . İnşallah bi çırpıda kurtulursun. . Sakin ol bir duş al sancılarını bekle derim
Sureyya06 cilekreceli doktorumuz aradık hemen su geldikten sonra 24 saate kadar doğum süresi var evde bebeğin hareketlerini takip edin dedi sancım başlarsa gidicem hemen şu an bebek hareketli
Minnosunannesiii Sureyya06 canım su gelince evde sancı beklemek olmaz hastaneye git bebek oksijensiz kalır
2kizanasi Hayırla kavuşun yavrunuza inşallah. Ben kızımda suyum gelmişti hemen hastaneye gitmiştik ordan bir ebe 6 saate kadar bekleyebilirdin evde demişti 🍀
Minnosunannesiii 2kizanasi ay olsun riske atmasın 3 saati geçmiş zaten nolur nolmaz ben çok tedirgin oluyorum Allah korusun suyum gelse elim ayağım herhalde brinirne girt kalp krizi geçiririm ahdjdjdjjc🤣🤣🤣😓🤣🤣🤣
2kizanasi Minnosunannesiii Elbette riske atmasın ben bilgi verdim sadece bende dediğiniz gibi oldum duş alıp çıktım evden sonra 2 gün hastanede doğumu bekledim :)
Nursel725 Sureyya06 canım ama suyun gelmeye devam ediyosa sıkıntı olanilir bence git riske atma . Yatışın yapılsın nasılsa 24 saate doğum olucakmış
Esosun Sureyya06 bana doktorum eğer suyun gelirse hemen gel demişti bence yine de bekleme atlamaya gelmez hemen git eğer sancını evde çek derlerse geri dönersin 😊 hayırlı doğumlar inşallah sağlıkla gelir miniğin darısı bize 💐
Susam1 Sureyya06 ayy hadi inşallah canım benim Rabbım bir nefeste kurtarsın 🤲 güçlü ol sakin ol halledersin seen ✌️✌️ sabah güzel haberlerini okuyalım darısı bizim başımıza 💕💕💕 Allah yar ve yardımcın olsun 🤲
Vildan19 Sureyya06 dualarımız sizinle bu sancılar çok mu dayanılmaz ya cidden artık korkudan bebeğe odaklanamıyorım 😂😊