GizemKaplan ya bence biliyor musun hiç abartmaya gerek yok. Çünkü kız zaten çoktan uyudu bence öyle abarttığı kadar da bir eziyeti yok. 18 yaşında işte amaaann. Ben 19 yaşında evlendim 21 yaşında anne oldum. İnan bende evlilik hakkında bir şey bilmiyordum ama fikirlerim vardı beni yönlendiren bir annem bir kaynanam vardı üstelik öyle terörde estirmeden dediğimi yaptım.eşim müteahhit olduğu halde kimsenin evinde kalmadım. Şu an 2. Gebeliğim yüksek derece riskim olduğu halde evimde oturdum oğluma baktım işimi gördüm. Biri gel dediyse siz gelin dedim. Asıl bilgisiz olan kız da değil. Kaynanası inan bana. Daha yeni gebe birine “eğer anlattığı gibiyse” şiddetli iş yaptırılmaz. Asıl bilgisiz olan annesi evlenmiş hamile kalmış kızını ortada bırakmış 2 kelamı çok görmüş. Şu konu da haklısın onunda açıklamasını yaptım zaten ama tekrar yazayım. Keşke ilk postumda kıza korkutmayın dedikten sonra kibar bir dille sen yine de bir doktora en kısa zamanda görün deseydim. Ama o kadar sinirlendim ki aslaa olamaz, şudır budur diyen kadınlara sanki 12 yıl tıp okumuşta oturmuş orda bilgisiz bilgisiz yazıyor. Evet çoğu kadın da olması doğru değil, ama şiddetle yaaaa olamaz demekte doğru değil bunu ifade etmek istemiştim. Artık hiç uğraşmayacağım vallahi