Aszey2012 Merhaba şu an 9+1 iz şimdiye kadar 7 kilo verdim 66 ile hamile kaldım şimdi 59 kiloluyum bu durumda olan var mı ne görsem tiksiniyorum yiyemiyorum bi çaresi var mı ?
caansum Aszey2012 Mrb cnm bende 5kg verdim mide bulantisi ve kusmaktan dolayi doktor bana ilac verdi simdilik idare ediyor mide bulantin varsa kraker tuzlu seyler, zencefil iyi geliyomus bende ise yaramadi…
Meltem_1990 Aszey2012 Geçer Canım 3 Aylığı Doldur Nasıl İştahan Açıldığını Anlamazsın 29 Haflayım Doyamıyorum İlk 3 Ayı Hiç Hatırlamak İstemem Hatta Duş Jeline Bile Midem Bukanırdı
Nelmali Aszey2012 9 kilo verdim 13.haftaya kadar bulantı kusma yüzünden 18. Haftadayım hala geri gelen kilo yok
Duygus97 Aszey2012 bende 3 kilo vermiştim 3.trimester a girdim bulantılarım yine başladı 🤦♀️ prilam az da olsa hafifletiyor doğal içerikli ilaç olduğu için rahatlıkla kullanıyorum
Aszey2012 Meltem_1990 eşimden dahi midem bulanıyo bazen ona da yansıtmak istemiyorum ama insan bile göresim gelmiyo
Nelmali Aszey2012 bulantılar bitti cok şükür her şeyden yiyorum ona rağmen almıyorum sizin de gecer ınsallah en yakın zamanda 🙏🏻🙏🏻
Zubeydemavi Yanliz değilsin canm malesef bende 11 kilo verdim hala hic almaya baslamadm geri 19+3 deyim hala mide bulantilarim devam ediyor 😟
Bilge_asln2 Aszey2012 merhaba kuzum çok iyi anlıyorum seni ilk 3 ay böyle sürücek malessf bnde öyleydim ilk üç ay kusmaktan bşy yiyemzdm ama 3.aydan sonra rahatladım hepsi geçti şuan 8 aylık hamileyim ve 12 kilo aldm o yüzden merak etme çok normal 🙏🙏🙏
Aszey2012 Duygus97 yok denemedim onları doktorum daha kötü olursa serum veririm dedi ama 9-10 tane ilaç kullanıyorum serumda almak istemedim o yüzden
Duygus97 Aszey2012 bana da Bi kere serum verdiler 2 3 gün rahat ettim sonra yine aynı oldum. En iyisini yapmışsın Allah yardımcın olsun bir an önce geçer inşallah bebek için korkma o Bi şekilde besleniyormuş zaten,🤗
Yasemin0728 Aszey2012 ilk 3 buçuk ay bende bişey yiyemeyip ve hep kustuğum için kilo vermiştim. 58 kiloyla hamile kaldım 55 e düşmustum