[silindi] Hsynftm çıkmadığı daha iyi boşverin şimdi kıyafetlerim olmuyor diye her sabah kara kara düşünüyorum dolabın önünde 😂
Buseninannesi_21 Hsynftm Bende 16da iken çok hafif hissediyordum yani bebek mi gaz mi ayirt edemiyordum 22 haftalik olduk sağolsun sabahin ilk isigi ve gece 11′de uyuyana kadar ben buradayim diyor 😀 Zamanla hissedersin inşAllah 🤗🌸
[silindi] Hsynftm ben aslında çok fazla yemedim ama almak için ekstradan bir çabam da olmadı sadece ceviz kuru üzüm bal tahin pekmez tüketmeye çalıştım
aannepandaa Hsynftm ben tam 16 da hissetmiştim. Doktorumada sordum everçt bebek dedi. Sol alt kasıkta hissettim. Ayakları oradaymış. O gün cam felan silmiştim temizlik yapmıştım. Akşam oturunca içeride baloncuklar patlar gibi olmuştu.
aannepandaa Hsynftm hadi hayırlı olsun.. 2 gün hissedersin bi gğn hissetmezsin az olur çok olur panik olma. 22.haftadan sonra felan daha net ve düzenli oluyor.. benimki bi harekete başladı hiçç durmadı pıtır pıtırr..
AnnelikHayali Hsynftm oğlumda aynı haftada ben de hissetmeye başlamıştım. Karnımda kelebek uçuşuyor gibiydi. Çok hafif dokunuşlar, seyrimeler oluyordu. Eşim dışarıdan göremiyordu ve hissedemiyordu henüz. Ama ben hissediyordum. ☺️