Goktug78 Kizlar kamuda calisan işçi anneye 10 bin falan bi dogum parasi verildigi soyleniyo alanlariniz varmı nasil oluyo
ezomom Cmnozge bu bahsedilen miktar izin sürecinde almadığımız maaşlarımızın dışında mı yatırılıyor anlayamadım ?
Cmnozge Goktug78 31.haftaya girince muhasebecinize söyleyin o hazırlayacak evrakları bana öyle dedi yani
100717 Goktug78 Doğumdan önce 1 yıl içerisinde en az 90 gün priminzin olması gerekiyor. 32 haftadan sonra doğum izni alıp iş yerine yada sgk ya bildirmeniz gerekiyor ona doğumdan sonra para alınıyor diye biliyorum
Sirinimm 100717 doğum izninde iken sigortamız yatıyor mu benim yatmamış kontrol ettim işverene söylicem eğer yatması gerekiyorsa
Goktug78 100717 devlet hastanesinde calisiyprum ayin 22 de 1 sene olcak alabilirim heralde suan 36 haftalik hamileyimde
100717 Sirinimm hyr prim ödemesi yapılmıyor bu ücreti devletten aldığımız için devlet rapor parası veriyor prim ödemez. İş yeri de ztn aktif çalışmadığımz için prim ödemez yine.
softes Sirinimm doğum iznindeyken işyeri senin sigortanı yatırmaz çünkü o süreçte raporlusun.. Yatıramaz. O günlerin parasını sen devletten alacaksın o da maaşının son 3 aydaki brüt ücretinin ⅔ ü kadar.. Sonrasında doğum borçlanması ile yatmayan primlerini yatırabiliyorsn. Birde süt parası falan yatırıyorlar bir defaya mahsus alıyorsun..
Meltem81 En son. Aldıgın. Maas in. 4 maas ı Yatıyor. Canım. 2 seferde alıyorsun. İlk doğumdan önce. 2 doğumdan. Sonra. 2 parça halinde. Rapor parası yani. Suan. Bende. 32 haftalık olunca raporumu alıcam. Ve işyerıne vericem rapor u
Aycanmbenim Meltem81 devlet memurlarına değil herhalde dimi Çünkü ben 300 TL filan gibi okudum internette??"
100717 ezomom 16 haftalık izinde oluyoruz ya onların toplu parası gibi düşün doğum parası dedikleri de bnce o aslında