[silindi] 🥰❤🙏 okuyorum canım. Direk adinla herpa açmışken gündüz de okurum senin için. Sabırlı ol 3 seneden sonra hamile kaldım.
Ayrıca bal polen propolis tüket esinle birlikte çok etkili bunları yaptığımız son 2 ay etkili oldu ve hamile kalabildim.
Ovulasyon takibi
Adet olunca bal tarçın çörek otu karışımı yap duymuşsundur.ac karnina sabah akşam 15 gün ovulasyon gore ne kadar kullan.
Eşin icin de etkili olur cevizli val karışımı.aci baldan yaptım tabi .o da sabah akşam.
Ayrıca esin için eczaneden supradyn günlük vitaminleri barındıran çinko oranı yüksek vitamin aldım. Kullandı .
Bal polen peopolis hem cinsellik hemde kadın ce erkek de güclelerini güçlendirir hamile kalmaya yönelik etkilidir. . Bunlar i yaparsan emin ol bi kaç ay ixinde saglik la hamile kalabilirsin. Ufak tefek sorunlar varsa önce onlar i hallet tabi bende prolaktin sinirsaydi 1 ay hap kullandım 2 ay da Bunlar i tükettim hep ovulasyon görüyordum olmuyordu fakar sonra oldu.mutlaka dene. Dua edecegim senin icin simdi ve yarin 😊🙏😚 bol bol dua ac oku yüreğin ferahlasın olucak allah in izniyle sabırlı olmaya çalış.