[silindi] 40 gun boyunca hergun 1er Meryem suresi
1 2 gun içinde salati tefriciyeyi 4444 defa oku. Her dua başında niyetini soyleyerek devam et bi yerden sonra ezberliyorsun ve kolay oluyor malum simdi ramazanda insan zorlanabilir oruç tutuyorsan canim o yüzden iftara kadar okuyabildigin kadar oku iftardan sonra basla sahura kadar daha sıkı okumaya devam et. Olabildiğince erken bitir. Ben hocaya sormuştum 1 gunde bitirmek iyidir demisti ama oruç zamanı çok zor ne kadar erken bitirebilirsen canim.
Ben 41 hurma aldım her hurmaya birer tane Meryem suresi okudum devam ediyorum hatta . Birini esim birini ben yiyorum her gun. 20 gun boyunca devam edeceğiz. 21.gunde son kalan hurmayi yarıya bölüp yiyeceğiz.Allah hepimizin duasını kabul etsin inşallah şu mübarek günlerde 🤲 ayrıca ilk defa ovulasyon testine başladım regl olursan bir sonraki ay denemeni tavsiye ederim. Burda okuduğum yorumlsr hep olumluydu. Bu ay ilk defa kullanıyorum oruç zamanı saatler biraz karışıyor benim ama olmazsa regldan sonra tekrar kullanacağım daha düzgün kullanabilirim diye düşünüyorum.