Tugcike 15+2 hamileyim ama bebegimin hareketlerini hissetmiyorum herkes hissediyorum hissedersin diyo ama ben hissedemiuorum korkuyorum
Esradml Tugcike Eğer ilk gebelikse hissetmen için erken . Korkmana gerek yok ben 21. haftada hissetmeye başladım.
istanbulluanne Tugcike Hissetmen için cok erken canm çünkü bende 15+5 haftalik hamileyim ama hic tedirgin olmuyorum cnku ilk hamilelignde 24ten önce hissetmeyen bile var. 18den sonra baslıyormuşsun hissetmeye.
Ravza0g Tugcike canım ben 19-20 arası hissettim onuda anlayamadım bile en garantili 22 haftaya kadar beklemek doktorum 22ye kadar hareket hissetmessen normal demişti
Miray_alparslan Tugcike canım bnmde ilk gebeligim şuanda 22+5 haftalıgız 20 haftadanra hissettim bnde senin gbi telaş yapmştımm
Melisct94 Bende 17+1im hissetmedim henüz senin gibi sabırsızlıkla bekliyorum diyordum içimde birşey hissettim şaka gibi 🙈🙈 Allahım dalgalandı resmen içimde bişeyler 😍😍
Tubad Tugcike 18+5 im bende hissetmiyorum. Daha doğrusu hissetsemde bebeğim mi değil mi ayırt edemiyorum. Endişe etme.
BraAkayBulut Tugcike Ama bu hafta hissetmek için çok erken zaten canım ben 19.haftada başladım hissetmeye o haftalarda hissedeni çok nadir duydum açıkçası kim demişse yanlış bilgilendirmiş
Incikyr Ilk gebelikte 20. - 21. Haftalarda netlesiyor haraketler hissetmemeniz normal korkmayın bu bir sknti degil ınsllah 🤗🙏
sdk Hic telas yapma canim, erken daha. Bende ilk 19+2 hissettim. Ustelik benim placentalar arkada bebekler onde olmasina ragmen, bu arada ikiz. Gayet normal en yakin zamanda hissedersin insaallah cok guzel bir duygu, bende dort gozle beklemistim.
Deletedmom47 Tugcike Bu kadar aceleci olma 😄 ben 16-17. haftalarimda hissetmistim ilk. Kimileri 22. haftalarda hissediyor ta