Annecik_ depsizoo bizim oğlumuz oluyor Toprak koyduk abisinin de adı Ateş ti ama kız olsaydı Arya olacaktı adı
Hatice35 sehri_hzr bizde kızıma Eda yada Sena isminden birini koyacaz bir türlü karar veremiyoruz🤷♀️ ben Sena diyorum eşim eda diyor ondan sonra mihra olsun diyorum yaren diyorum tuana diyorum off bakalım ya Eda olacak yada Sena 🤦♀️
Masalannesii ElvinDeniz emsal ismi ne kadar güzel ve ilginç 🙈ilk defa duydum anlamı nedir acaba 🤔bende Kumsal ve Almira arasında kararsız kalmıştım Almira isminde karar kıldık sonra eşimle 🤭
Feyzablbl Masalannesii emsal, misal kelimesinin çoğulu (bknz. Örnek / ornekler gibi ) diye biliyorum ama özel anlamda manası varsa bilmiyorum.
depsizoo Annecik_ hm anladım kızım olursa afra çisem oğlum olursa ömer faruk koycam cinsiyetini öğrenemedim hala grl görki 23+2yiz 🥺
Annecik_ depsizoo aaaaa ne kadar da büyük ben de bugün 22+5 im ben 10 haftalıkken erkek olacağını öğrendim sanırım bebeğin konumu ve doktorun bilgisi de önemli
sehri_hzr depsizoo aaa bak sen miniğe bacaklarımı mı kapatıyor 😊detaylı oldu mu onda da mı göstermedi
Lolipoppp [silindi] badenin anlamında ne var ki bende beğeniyorum cinsiyet belli değil ama badenin anlamı da kutsal aşk demek diye biliyorum ben
[silindi] Lolipoppp isim anlamı Kutsal aşk evet ama kelime anlamı şarapmış ben de çok beğeniyordum koymayı istiyordum ama eşim muhafazakar istemedi ben de vazgeçtim