sehri_hzr İsim bulmak çok zor arkadaşlar şimdiden bulun bence fikri olan ailede hep koymuşlar Zeynep elif falan beğendiğimiz de olmuyor off of😂😁😍
depsizoo sehri_hzr ben kendim koydum soyadını babasından slıyo adınıda benden alsın babamız kendisi istedi benim koymamı ☺️
Annecik_ depsizoo bizde de aynı muhabbet oldu soy ad benden ismi senden dedi eşim hemen de koydum o da beğendi 🥰
Mavilotta depsizoo herkeste aynı durum var zaten 😅😂😂😂 Çok cömert bir yaklaşım yalnız… Eşiniz çok centilmence davranmış 🙃👏👏
sehri_hzr Fatma272727 elif hep akrabalarda. Var yoksa çok istiyorduk en son aaa bunlar hep var dedik😂😂😂
nergiz__ sehri_hzr İpek hem çok bilindik hem de çok naif bi isim bence ben İpek ya da Nil İpek koymayı düşünüyorum
badeilemerve sehri_hzr Aylin, Sıla, Aslıhan, Berna, Beril, İdil, Serenay, Ela. bunlar hem güzel hem de herkeste olan benzer isimler değil ben kızıma Bade koyacağım Bade ismi de güzel öneririm 🌸
Lolipoppp [silindi] badenin anlamında ne var ki bende beğeniyorum cinsiyet belli değil ama badenin anlamı da kutsal aşk demek diye biliyorum ben
ElvinDeniz Biz kumsal veya emsal düşünüyoruz 💕 evlenmeden önce bile hep aklımdaydı eşimde çok beğendi sen nasıl mutlu olursan dio
Masalannesii ElvinDeniz emsal ismi ne kadar güzel ve ilginç 🙈ilk defa duydum anlamı nedir acaba 🤔bende Kumsal ve Almira arasında kararsız kalmıştım Almira isminde karar kıldık sonra eşimle 🤭