23+3 teyim bugün biraz fazla ayakta kaldim . Cok agir olmamakla birlikte bi kac eşya kaldirdim . Geçmezse yarın doktorumada soracağım . Daha yeni yarım saat uzandım kasıklarıma ağrı saplandı ayaga kalktığımda ağrıyor bir kac adım sonra rahatlıyor . Bunu yaşayan var mı ?
Kasık Ağrısı
SedaCeki benimde dün oldu anlattığın gibi çok uzun süreliyse kontrol için git canım nolur nolmaz dün bende biraz efor sarfettim ondan oldu
islim-Hasanli6 muhtelen benimde o yuzden ilk defa olunca bi panik oldum cok yorulmamak gerekiyor demek artik zaten biraz artik olursa arayacagim doktoru
SedaCeki valla hala üzerimde durgunluğu var dünün bide bazen hareket etmiyor korkutuyor beni bugun oynamadı hiç hala aklım hep miniğimde ☹️
SedaCeki bende izmirdeyim gittiğiniz hastane ücretleri nasıl acaba muayane ve doğum? Ben memnun değilim hastanemden
islim-Hasanli6 ben medical parka gidiyorum doktorum Hakan Sabirli hayatimda tanidigim en muhtesem doktor . En kotu seyi bile oyle bir anlatiyor ki hayran kalirsiniz. Ve hamile kadin piskolojisinden anliyor. Suan arayip sorabilirim mutlaka ulasirim ben rahatsiz etmek istemiyorum bu saatte ama acil bisey oldugu zaman eminimki o orda 🥰 daha oncesinde igrenc doktorlara denk gelmisligim var. Neyse kisaca hastane cok temiz calisianlar cok iyi doktorum cok iyi. Benim saglik sigortam var ucrettwn cok emin degilim ama 275 diye hatirliyorum. Arayip ogrenebilirsiniz ama net rakami.
islim-Hasanli6 ben bugun biraz sekerli seyler kacamagi yaptim oyuzden oynamasi devam ediyor asiriya kacmadan icinizi rahatlatmakicin atistirabilirsiniz bence 😊
SedaCeki tesekkurler 😘
SedaCeki en ufak bişeyde kimseye belli etmesemde çok korkuyorum inanki
islim-Hasanli6 ben bu saat oldu hala yarina gecicek diyorum kendi kendime Allahtan kızımin tekmeleri maşallah hic durmuyo ama bacagimi oynatsam kasiklarim agriyo normalmi yoksa benmi zorladim cozmek istiyorum gecmezse artik sabah doktora soracagim 😊
SedaCeki nasıl oldun can gectimi agrıların
islim-Hasanli6 kasik agrisi cok şükür ki geçti belim az agriyo. Ben 1 haftadir kayonvalidem ameliyat oldu ona bakiyorum arada eve gecip evi toplayip tekrar buraya donuyorum muhtemelen butun yorgunlugum tek seferde çıktı bugun hep dinlenicem 🥰
islim-Hasanli6 sen nasilsin peki agrilarin gectimi?
SedaCeki iyiyim çıktık biraz gezindik açıldım biraz çok şükür ama 3gundur çok aZ hareket ediyo biraz kafam takılıyor ona