haticeramisaslan Kızlar hayırlı akşamlar aranız da yeniyim ne kadar su tüketiyorsunuz günlük ben içmeyi biraz kessem sararıyor idrarim neler yapıyorsunuz teşekkür ederim ilginize 🙂 rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah olmayanlara da versin inşallah
metehaninannesiii haticeramisaslan su hatırlatıcı indir telefonuna bildirim geldikçe içersin ben 2 litre 2.5 litre tuketiyorum
Melek- haticeramisaslan en Az 3 lt içiyorum, bir hafta az içtim dediğiniz gibi idrar rengim sarardı zaten enfeksiyon da kaptım. Ondan sonra çok dikkat ettim zaten içmeden duramıyorum içim kuruyor sanki:)
34_21_23 haticeramisaslan havalar ısınıyor normalden daha fazla su tüketmeniz lazım. Kış ayında 3 lt içmem ancak yetiyordu mesela
NurCeren00 haticeramisaslan ben normalde hiç içmezdim şimdi su + soda + ayran birleştirip 2 litre bulmaya çalışıyorum. Biraz alıştım gibi 😂. Hep bir tedirginlik var ama az mı içtim acaba diye 🙈.
haticeramisaslan metehaninannesiii canım bende enfeksiyon var o yüzden bol bol iç dedi doktorum ama herkes diyor ki 3,5 litreye geçme deyince korkuyorum hemşireme sordum içebilirsiniz sıkıntı yok amq dedi bilmiyorum 🤷🏻♀️
Emelingoo Ben günde 4 litre icerdim eskiden. Hamile oldugumdan beri inat edercesine 2 litreyi zor içiyorum. Ama zaten en az 2 litre için deniyor. Bol bol icmek lazım. İnsallah sag salim saglikla alalim kucaklarımıza
Lulemom Ben evdeysem 3 lt rahat içiyorum en az. Dışardaysam wc yüzünden gün içinde anca 1.5 lt falan içiyorum 🙄
Aysnr1230 haticeramisaslan Hemen hemen her gün 3lt den fazla içmeye çalışıyorum ama idrarım sarı ama çok şükür enfeksiyon yok 🙏
haticeramisaslan Aysnr1230 bende enfeksiyon var ya limonlu içiyorum doktum öyle dedi inşallah kucağımıza alırız🤲🏼
gulsen_57 haticeramisaslan bende ilk aylar 1.5 litreyi zor içiyordum şimdi 3.5 litreyi buluyor çay kahve derken 4 tamamlıyorum doktorum ne kadar su tüketirsen bebişin okadar sağlıklı olur demişti 😊💕
haticeramisaslan gulsen_57 yani bol bol içmekten kastı afadersin içince hemen tuvaletin geliyor mu benim hemen geliyor acaba yetiyor mu ki düşünmwye başlıyorum
metehaninannesiii haticeramisaslan doktorun ve hemşirenin dediğini dinleyin milletin lafina bakmayın canım ağzı olan konusuyor
haticeramisaslan metehaninannesiii sağ ol canım benim Allah razı olsun rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🧿 ❤️
aslannaz21 haticeramisaslan ben 3litre iciyorm canm sekerden dolayi diyette yapiyorm bol su icmem lazim bimde satilan minik sular var ya 250ml lik onlardan aliyorm iyi oluyor
aslannaz21 haticeramisaslan sagol canm az kaldi allahin izniyle 41 gunumz var💙😎 ilk isim yiyemedigim her seyden yemekkkk