Oznur2z1 asyahumam kesin der herşeylerini pembe istiyorlar o yaşta romantica serisi cok güzel 6-7 yaşına gelince çalışma masanınıda aldınmı genç odası gibi cok güzel olur
asyahumam ufuknihal ben de Pierre Cardinden bonnieyi beğendim bu sizin aldığınız da çok güzel burada Pierre Cardin satan bir mağaza varmış soracağım müsait olunca 😍
asyahumam Oznur2z1 kötü olmuş canım aynen çok bebeksi de yapmamak lazım pahalı şeyler sonuçta teşekkürler 😍
asyahumam Hepinize teşekkürler kızlar burada Pierre Cardin ürünleri satan bir mağaza da varmış oraya da bakacağım gidip sonra karar veririm hayırlı sağlıklı gelsin bebekleriniz 🤗🙏
eminedlmnn Kızlar sizce altı bazalı almak daha mı iyi benim yatak odamda bazalı değil şimdi bu küçük gelen eşyaları ya da yazlıkları kışlıkları nereye koyacağım diye düşünüyorum siz neler yaptınız acAba
Selcansahin33 Ben sifonyer olarak ikea malm serisinin 6 lısını almayı düşünüyorum odasını aksesuarlarıyla renklendiricem
byzza16 asyahumam merhaba bu dolabı aldınız mi acaba? Bende bugün bunun 4 kapilisini sipariş verdim de
asyahumam byzza16 Merhaba canım bunu almadım ben vazgeçtim çilek dolapları biraz küçük geldi o yüzden Pierre Cardin bonnie aldım 😊
asyahumam Egencer_ ben almadım canım vazgeçtim Pierre Cardin bonnie aldım mağazaya gidip hayırlı olsun size de 😊
Sevi36610 asyahumam biz baby cotton serisini aldık.ilerleyen süreçte kulpları felan değiştiririz dedik ufak tefek değişiklikler yaparız Die düşündük.ben çok beğenerek aldım 💃❤️
Sevi36610 asyahumam Pierre cardin de baktım onunla ilgili şikayetler vardı birde koku çıkmıyormuş birtürlü öle dediler.kalite açısından bence çilek daha iyi ikisine de baktım ben.
asyahumam Sevi36610 Biz aldık bayağı beğendim ben evet başta koku vardı ama havalandirinca çıktı kalitesi de çok güzel bir de çileğin dolapları çok minik rafları falan Pierre Cardin daha uzun süre kullanilir diye düşünüyorum 🤗 tabii sizin fikriniz hayırlı olsun 🙏
Nilasyamom asyahumam canım o montesoriyi ben de alcaktım kızım için, ama o renk kıza gitmeyeceğim için vazgeçtim. Beşiği de çok yere çok yakındı yani baya eğilmek gerek. Gidip gördükten sonra ben hem beşikten hem montessoriden vazgeçtim açıkçası
asyahumam Nilasyamom canım ben de almadım çilek bu postu bir ay önce açmıştım çileğin dolapları çok minik rafları falan iki sene sonra zor sığar diye Pierre Cardin aldık 🤗