asyahumam çilek pek kaliteli değil. Nedense kaliteli olduğu düşünülüyor ama değil. Ben kızıma baby natıra almıştım. Beşiğinin bir korkuluğu indirip, kaldırılabiliyor. Zaten çocuk kalkana kadar hep alt kısımda kullandık. Kızım biraz biraz ayaklanınca yüksek kısmını kullandım ama öyle sürekli indir kaldır yapmadım. 2 ay bile olmadan mekanizması bozuldu. Kızım tutunup kalkarken kendi kendine düşmeye başladı. Çarşaflarla bağlayıp tutturduk. Dolaplar deseniz kapakları düşüp duruyor. Hiç memnun değilim.
montes serisi de şöyle söylim, kızım 26 aylık, hala daha montes serisinde yatırmam çünkü çocuklar çok dönüyor. O yataktan yere düşer. Kenarlarına minder bağlanacak bir durumu da yok onda. Görüntü güzel ama bence bebk değil daha genç odası tarzında olmuş. Biz kızıma kendimiz çatılı yer yatağı yaptık. Goodnightkid markasının modeli gibi, kenar minderlerini de öyle kalın yaptırdık, ayak ucundan da açık bıraktık, 1 yaşından beri kendi girip çıkıyor. Bana da kolay oluyor yere oturuyorum yanında uyuyana kadar bekliyorum. Ya da hasta olduğunda veya uyuyamadığında yanına uzanabiliyorum iyi oluyor.
yer yataklarında şöyle bir durum var, yatak yere yakın olduğu için hava sirkülasyonu daha fazla oluyor ve yatak kenarları açık olduğunda çocuk hava akımına maruz kalıyor, üşütme riski oluyor. O yüzden kalın minderler bu hava akımı için de kesici/koruyucu oluyor.
son olarak da şunu söyleyeyim, eğer odasını çilekten alacaksanız en azından iç yatağını çilekten almayın. Gerçekten aşırı rahatsız bir yatak. Ben kızımı o ytaktan alıp yer yatğına geçirince uykuları düzeldi.