Mucizeveannesi Kozlar bugün ıslak peçete topları gibi parça parça bişeyler geldi nedir anlam veremedim kötü birşey mi gebelikte olurmu
mmrv Mucizeveannesi Mucizeveannesi o tarz akıntı genelde mantar enfeksiyonunda görülüyor. Doktorunuza bi danısın.
Ftmaslngny Mucizeveannesi yok hayır bebeğe zararlı değil benim şuan 38 haftamdayım 37 de kullandım . Bebeğin geliş kanalını temizliyor iltihabı gideriyor kullanılması lazım kesinlikle
mmrv Mucizeveannesi hic bozma moralini. başlarda kaşıntı olmuyo mantarda bi ara çok cektim de. ilerleyen vakalarda oluyo. doktorun cozer ilerlemeden git.
Caglaa Mucizeveannesi mantarın ilerlerse kaşıntı olmaya başlıyor. Benim çok ileri derecedeydi kendiliğinden geçti.
Mucizeveannesi Edaeda teşşekürler sizede geçmiş olsun hiç bu yaşıma kadar böyle bişey görmedim neden olur ki
Edaeda Mucizeveannesi benimde başıma ilk defa geliyor.enfeksiyon genelede tuvaletlerden kaynaklı hamilelikte olurmuş. Birde sürekli iç çamaşırını değiştir.pamuklu olmasına dikkat et.geçmiş olsun tekrardan.
SultanElmasDemirel Kokulu akıntı enfeksiyon habercisiymiş ve tehlikeli olabilirmiş erken dogumu tetiklermiş. Ama normal akıntı gebeliğin bi çok evresinde var özellikle son zamanlarda bebek baskı yaptığı için kokusuz akıntı oluyormuş ki bende oluyor şuanda :)
Mucizeveannesi SultanElmasDemirel 😕canım ben heniüz 12 haftaya girdim bugün ilk defa oldu ama koku kaşıntı Yok ,önceleri şeffaf su gibi akıntılarım oluyordu bi hayli normal olduğunu düşünüyordum ama bugün olan bildiğin katı çamur kıvamında
Meyland Mucizeveannesi onlatın kalıntıları geliyordur canım. Bende crinone jel kullanmıştım böyle ekşimik gibi geri gelmeye başladı bir süre sonra. Yine doktoruna danış tabi ama rahat ol. Ondandır
Mucizeveannesi Meyland bende aynı jeli kullandım zaman zaman beyaz akıntı yapıyordu evet ama dört gün belki beş kullanmıyorum dediğin gibi kalıntısı gelebilir mi