civciv1520 Bende kaşıntı yanma vs yok şükür ama idrar tahlilimde enfeksiyon gözüküyor sirkeli su bende de işe yarar mı acaba salı günü doktora gidicem muaynem var
Ysmn029 civciv1520 canım benim de çok yüksekti enfeksiyon doktor toz verdi onu içtim ve suyu artırdım hiç su içemem normalde ama zorladım kendimi ve günlük pedi bıraktım iç çamaşırımı sık sık değiştirdim ve şükür gitti 🥰
Aycanmbenim Ah ah benim idrar kültürümde 4. Kez üreme çıktı hamileliğimden beri onca antibiyotik, litre litre su içtim. İlaç bitiyor 3 gün sonra tekrar belirti. Çok titizlenşendiğimden mi ne geçmiyor
Kmndas Esbebeginannesi belirtileriniz nelerdi bende şüpheleniyorum enfeksiyondan o kadar da dikkat ediyorum salı gidicem doktora
Esbebeginannesi Aslinda belirti pek yasamiyorum sadece cok hafif idrar yaparken yanma oluyor. Oda bazen yani. Benim tahlillerde hep çıkıyor degerlerim yuksek olarak
civciv1520 Ysmn029 benimde sabah muaynem var canım sorucam bakalım 🥰 su içiyorum elimden geldiğince ama arttirayim bende
Rmeysaik Esbebeginannesi idrar yolu enfeksiyonu olduğu için mi erken doğum yaptınız yoksa başka bir nedeni mi vardı
Esbebeginannesi Rmeysaik rahimicim de enfeksiyon varmis slaç diyorlar bunlara. Ondan erken dogum olduğundan supheleniyorlar.
AycanReis Esbebeginannesi benim de var canım bol su tüket bu tuvalet peçeteleri de arttırıyomuş enfeksiyonu pamuklu bezlen varda onlardan küçük küçük kesip onları kullan bir seferliğe mahsus monurol yada üsromisin şaşe kullan enfeksiyon söktürücü doktorun yazar zaten istersen kullanmanda bir sakınca yok geçmiş olsun ben öyle atlatıyorum şuan yinr başladı gibi bende de ama dikkat etmye calısıyorum artık
Minikpandam1 Değeriniz kaç benim ilk baktıklarında 78′di lökösit şuan bilmiyorum ama doktorum bu değerle erken doğum olmaz korkma dedi ve kanıma baktı kanın temiz dedi kanda da çıkarsa erken doğum olur dedi
Esbebeginannesi Minikpandam1 bilmiyorum doktor pc ekranindan bakip soyeldi enfesiyonu degeri gormedim.