Kizlar selam. Idrar yolu enfeksiyonumda başım belada. Kurtulamıyorum bebegime zarar vermesinden korkuyorum. Daha once 23 haftalik erken dogum yaptim. Bu bebegimde de ayni sorunlari yasamaktan korkuyorum. Var mi onerisi olan kurtulan.

Bana ilaç verdi doktor onu içiyorum çamaşırlarınızı ütüleyip giyin karbonatlı su ile yıkamakta geçiriyor bilginiz olsun

Esbebeginannesi canım Bn labaratuvar teknisyeniyim 3 lt altına kesinlikle düşme bol bol su iç ve çamaşırını sık değiş ütüle kokulu tuvalet kagıdı kesinlikle kullanma bazı insanlarda yatkınlık oluyor malesef.

Sultan_42 elma sirkesini taharet suyuna karıstırıp o şekilde taharetleneceksin ben ilk yaptığım anda bile farkı gördüm az bişey elma sirkesi ekle üzerine de biraz su

Nur_2013 yok durulamıyorum zaten az koyuyorum sirkeyi çoğu su oluyor sonrada kuruluyorum günlük ped kullanıyorsan onuda kullanmayı bırak

Sirkeli su bebeğe zararı olurmuki 9+4 hamileyim

Aysekilic hayır sirkenin ne zararı olacak bende hamileyim zaten az bişey koyacaksın ben bir zararını görmedim aksine enfeksiyonumu geçirdi

Cevaplar için teşekkür ederim arkadaslar deneyecegim söylediklerinizi 😊

Esbebeginannesi benimde enfeksiyonum çıktı bol su içiyorum aksine sirkeli su yapıp az birşey de içiyorum bazen limonlu su içiyorum 1 bardak doktor ilaç verdi 1 hafta kullandım bıraktım inşallah fayda görmüşüzdür