Kizlar selam. Idrar yolu enfeksiyonumda başım belada. Kurtulamıyorum bebegime zarar vermesinden korkuyorum. Daha once 23 haftalik erken dogum yaptim. Bu bebegimde de ayni sorunlari yasamaktan korkuyorum. Var mi onerisi olan kurtulan.
Idrar yolu enfeksiyonu
Ben sirkeli suyla kurtuldum ilaçların hiç biri gelmedi herkese de söylüyorum yapın sitem zararı da ve anında iyi geliyor
Esbebeginannesi iç çamasırı giymeyin bol pijama giyin hiç temas olmasın inanın geciyor ve tekrarlamıyor bol bol da su
Ceyda97 sırkelı suyu ictiniz mi
Ceyda97 anlatırmısınız benimde enfeksiyonum var 28 haftalığım
Esbebeginannesi Bool bol su için. Ben hamileligimde bl bol suyla kurtuldum sadece
Bana ilaç verdi doktor onu içiyorum çamaşırlarınızı ütüleyip giyin karbonatlı su ile yıkamakta geçiriyor bilginiz olsun
Esbebeginannesi canım Bn labaratuvar teknisyeniyim 3 lt altına kesinlikle düşme bol bol su iç ve çamaşırını sık değiş ütüle kokulu tuvalet kagıdı kesinlikle kullanma bazı insanlarda yatkınlık oluyor malesef.
Ceyda97 sirkeli şu derken napmak lazim
Sirkeli su bebeğe zararı olurmuki 9+4 hamileyim
Ceyda97 gebelikte tehlikesi varmi
Cevaplar için teşekkür ederim arkadaslar deneyecegim söylediklerinizi 😊
Esbebeginannesi Bol bol su tüketmeniz gerekir…
Esbebeginannesi benimde enfeksiyonum çıktı bol su içiyorum aksine sirkeli su yapıp az birşey de içiyorum bazen limonlu su içiyorum 1 bardak doktor ilaç verdi 1 hafta kullandım bıraktım inşallah fayda görmüşüzdür