34Gizem 16. Haftamda eşimden bulaş olarak maalesef bende covid geçirdim canım . Öncelikle kanda pıhtılaşma olabileceği ve bu da bebeğe zarar verebileceği için oksapar kan sulandırıcı iğne başlattı doktorum . Hergün 1 doz göbeğimden vurdum. 1 kutu bitirdik . İlaç zaten verilmiyor. Bol bol su içtim , midem çok bulandı ama yemek yemeyi tiksinerek bile olsa ihmal etmedim , bol tavuksuyu çorbası içtim , kahvaltıda 1 büyük bardak taze sıkılmış portakal suyu tükettim , gün içinde de portakal mandalina bol bol yedim ayrıca c vitamini takviyeleride aldım . Sirkeyi su ile seyreltip lavabonun yanına koydum ve günde 3-4 kez hem agzı hem burun gargara yaptım canım. Günde 2 kez duş aldım . İlk 3-4 gün zordu . Aksam agrılarım oldu yatmadan parol kullandım doktor izni ile . Eşim ilaç kullandı devletin verdiklerini ben sadece bu dediklerimi yaparak eşimle aynı sürede iyileştim . Simdi 34. Haftamızdayız kızımla . Çok şükür hiç bir sorun yaşamadık. Çok geçmiş olsun . Moralini sakın bozma . Şu ortamda evden çıkmasan bile gelip buluyor maalesef 🙏🏻🙏🏻