[silindi] Hanımlar kaçıncı haftanızda çatlarlar oluştu ?🤔 önlem için neler kullanıyorsunuz? Yada çatlamasını yavaşlatan bir ürün var mı ?
Nurrrr [silindi] ikiz gebelik 34 e girdim oda benle girdi aglamak istiyorum doguma ramak kala tabi kadın psikolojisi bu anne psikolojisi her şeye değer diyor ah bu hormonlar
shdshntrk [silindi] şuna 32+4 günlüğüz 🤗 çatlağım Yok hiç başından beri bebek yağı sürüp kuruduktan sonra vücut kremi yada vazelin sürüyorum 🤗 banyodan sonra genelde yapıyorum hep
[silindi] Asli_19 bende 27+3 az önce aynada iki çizgi gördüm çok küçük galiba çatlak😱 bende bio oil aldım ilk başlarda sürmedim ya çatlamadım diye😣
Ozlmtrs Bende 25 den sonra çatladım malesef. Ama hala kırmızı oldukları için hergün kantaron yağı badem yağı ve zeytinyağını karıştırıp sürüyorum. 35inci haftadayım ve azalmaya başladı çatlaklar. yılmadan devam edicem 😄
Mervecan Ozlmtrs bişey soracam bende 24. Haftamdayım bu hafta başlayacam yağlara da. Sürünce karnı açık mı bırakıyorsunuz yoksa giysinizle örtüyor musunuz ve yağ bulaşıp leke kalmıyor mu 🙄🙄
SevcanahinBingl 28. haftadayım dogal zeytın yagı ve bebek yagı kullanıyorum her gece ve duslardan sonra henuz catlagım yok bakalım
Aslibolman 28 haftadayım hamileliğimin başından beri bebek yağı kullanıyorum henüz çatlama olmadı bende de
yesimby Çatlak ya.. ğı kullandım, lierac kullandım. Çatlamadım diye sevinirken bir baktım ki çatlamışım. Hiç kaşıntım olmadı. Başta kırmızydı şimdi mora döndü gibi. Yağları kullanmaya devam ediyorum. Bunlarda nazar boncuğu olsun artık 🙏
crash 20.haftadan itibaren Hergün günde 2 defa olmak üzere nemlendirici kullanıyorum sebamed çatlak önleyici ile başladım şimdi 30 haftalığım lierac aldım. Akşamları lierac gündüzleri avakado yağı sürüyorum birşey yok çok şükür şimdilik.
Nurrrr [silindi] ya birden göbek deliğimin ordan parlak bişiler belirdi sonra aksam aynada baktıydım mor gbi bişi 6 7 tane ve daha doguma var 3 hafta kadar daha da catlarım snrm 😑
Suheyla Ben 20. Haftadan itibaren sadece karnima zaytinyagi surdum msaj yaparak her hafta. Su an 37. Haftadayim karnim hic catlamadi aman nazar degmesin masallah deyin 😀 Tabi kalca ve bacaklarimda catlaklar oldu cunku hic aklma gelmdi oralarin catlayacagi acikcasi .Bilsem surerdim. Kesinlikle hakiki zeytinyagi cok faydali ama masaj yaparak. Herkese tavsiye ederim 👍😏
MihrisahVeAnnesi O kadar yaglar aldim Sabah aksam surdum ama yinede en sonunda catladim🤷🏻♀️ 34 te basladi catlamalarim 😏
[silindi] Nurrrr benim de mor ufak iki çizgi ama sizin ikiz ya çatlama ihtimali olur yani ama sona yaklaşmışsınız çok çatlamazsınız😊