GamzeAkuToklu SevcanahinBingl yani hiç söylenme şükret bu haline diyosun😀 Herşey olabilir yani daha kaşınmiyim ben😅 İnşallah kısa sürede geçer sizinde sağlıkla keyfle geçirirsiniz bu güzel özel günleri🙏🏻
Duygu_k GamzeAkuToklu ben dee ben de 🙈 ve onca kayısıya bile bana mısın demedi ya 😒 resmen keyfini bekliyorum bağırsaklarımın 😂
Nergs199 Bnimde bulantı m yok ama illaki başka belirtiler olması gerekiyor özelikle göğüs hassasiyeti
SevcanahinBingl GamzeAkuToklu 8. haftada ne güzel ya umurumda değil demiştim😂akşamı aman Allah ım😬10 hafta süren beni benden alan bulantı,kusma aşırı koku duyarlılıgı basladı🙈Insallah senın olmaz olmayan bircok gebe var.Olursa da cok uzulme gecınce hatırlamıyorsun bile.
MerveSara GamzeAkuToklu Böyle devam eder umarım tatlım, tek sıkıntısı millet kilo verirken bizler almaya başlıyoruz .🤣🤣
GizAy GamzeAkuToklu Ayniyiz Seninle Canim benimde öyle cuma günü kontrolüm var kalp atisi icinmi cagirdi bilemiyorum. Bikaç seyler disinda midemi bulandiran cok fazla seyler yok benimde yada ilk telasım ben farkina varamiyorum :))
GamzeAkuToklu GizAy hayırlı olsun canım seninde sağlıkla kucağına almak nasip etsin Allah🙏🏻 Aynen ilk telaş panikleme halleri böyle okuyorum yanlız olmadığıma seviniyorum☺️
SafiyeAktas GamzeAkuToklu been 😁 23+6 olduk ve basindan beri ne migde bulantısı ne kusma ne agri hic bisey yok halsizlikten baska ve hic bi sıkıntımız yok bebegmde gayet saglikli bnde sukur etmeliyiz rahat bi hamilelik geçiyoruz ins. Seninde hep boyle devam eder😊
GamzeAkuToklu SafiyeAktas maşallah canım ya Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.🙏🏻 Ben söylenmiyim bencede şükrediyim bu halime😀🤗
Mslali Senin kadarken aynıydım durmadan yiyordum gayet iyiydim kalp atışını dinlemiştim. Şimdi 7+4 oldum ve ağzıma yemek sokamıyorum midem fena
Tugbamete GamzeAkuToklu canım bende 11+1 oldum bu zamana kadar hiç bulantım olmadı çok şükür göğüslerimde hassasiyet var sadece bide 6. Ve 7. Haftada regl dönemi günm yaklaşınca hafif sancım olmuştu oda geçti inşallah olmaz seninde böyle çok güzel geçiyo çünkü 😊😊🙏🏻 Bizimde ikili tarama vakti geliyo haftaya kadar nasıl vakit geçcek bilmiyorum valla 😌
GamzeAkuToklu Tugbamete 9 ay hiç bitmiycek galiba bu stres stres yapmiyim dedikçe dahada strese sokuyorum kendimi😅 Sende içini ferah tut canım herşey yolunda gidicek Allahın izniyle🙏🏻
GizAy GamzeAkuToklu Amin InsAllah Canim allahim razi olsun Hepimiz Allah kimsenin kucagini bos birakmasim aminnnnnnn
YagizAsyaMom Merhaba 10 hafta 5 gün olduk en baştan beri 1 gram bulantım olmadı şanslıyız bence 😎nasıl başlarsa öyle gidiyor bence bu saatten sonra bulantı olmayacağını düşünüyorum inşallah seninde öyle olur🤗
GamzeAkuToklu YagizAsyaMom maşallah canımm inşAllah böyle keyfle devam eder sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza🙏🏻
SafiyeAktas GamzeAkuToklu Amin canim sende saglikli bi sekilde alırsın bebeğini kucagina ins. Bencede cnku te basindan sonuna kadar bu durumlari yasayan var biz iyiyiz tadini cikarmamiz lazim cok sukur halimize 😊
Tugbamete GamzeAkuToklu amin canım sağlıkla alalım kucaklarımıza bebişlerimizi 😊😊 her ay bi olayı var stres olmamak elde değil valla 🙈🙈
KrlMlkSelmn GamzeAkuToklu 10+3 ne mide bulantısı yaşadım ne de baş dönmesi Sadece 7/24bıraksalar uyurum İnşallah böyle devam eder Umarım seninde böyle devam ederde sorunsuz bir gebelik yaşarsın😁