GamzeAkuToklu Merhaba arkadaşlar 6+4 haftalık olduk. Halsizliğim dışında hiç bir sıkıntım yok çok şükür🙏🏻 Bende bi anormallik yok yani dimi ☺️ Bu şekilde sorunsuz sıkıntısız hamilelik geçirenler vArmı? Haftaya bugün kalp atışlarını duyucaz nasipse günler geçmiyoo
Snmaydemr GamzeAkuToklu merak etme bi hafta sonra kusmaların koku duymaların tiksinmelerin başlar.Hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin🎈
Duygu_k GamzeAkuToklu 11+6 olduk ve en başından beri hiç bulantım ve kusmam olmadı ☺️ Bazı yemeklere karşı tiksinme oldu, zaman zaman halsizlik oldu, uzun süredir kabızlıkla boğuşuyorum ayrıca ama olsun 😁
Elif-1516 GamzeAkuToklu 18 haftalık hamileyim ve benim de hiç bulantım olmadı, illa olucak diye bir durum söz konusu değil, merak etmeyin.
GamzeAkuToklu Snmaydemr Amin çok teşekkür ederim🤗🙏🏻 Ya olmazssa tabi daha iyi olurda böyle okuyorum duyuyorum herkesin bünyeside farklı tabi ama insan gereksizce panikliyo☺️
Janset2105 7+5 deyim yaklaşık 1 buçuk haftadır ölüyorum bir anda artı bulantılar umarım bulantı yaşamazsın 🤢🤢🤢
Mrvdgclk 7. Haftamıza girdik ve 4-5 gündür bol bol mide bulantısı kusma tiksinme herşeyden var inşAllah sizinki böyle devam eder diğer türlü çok zorlanılıyo :)
GamzeAkuToklu GlsmEker 🙁 Allahım yardım etsin ya bu şekilde olanlara dilerim kısa zamanda geçer bu haller sağlıkla huzurla dolu aylar geçirin inşallah🙏🏻
MerveSara GamzeAkuToklu Böyle devam eder umarım tatlım, tek sıkıntısı millet kilo verirken bizler almaya başlıyoruz .🤣🤣
GamzeAkuToklu Elif-1516 ya birde kalp atışlarını duyamadım ya daha 1haftamız kaldı kontrole onunda paniği stresi var sanırım üzerimde
GlsmEker GamzeAkuToklu inşallah gerçekten ama gerçekten çok zor oluyor nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum çoğu zaman çalışan biriyim üstelik aman sağlıklı olsun diyorum tabi ki ama resmen yataktan kafam kalkmıyor 😏🤮