Fatosveminigi Benim de doğumum çarşamba günü 38+4 oluyorum 2. Kez spinal sezeryan olacağım galiba bildiğim için bi tık daha korkuyorum halbuki ilkinde çok rahattım 😊
oykuduru21 Fatosveminigi sağlıkla gelsin yavrularımız 😍 humana still çayını hastaneye götürmeye gerek var mı sizcee 🤔
Ceydaguzelerr WmonallissA benimde geneldi ilk sezeryan ım ama bendr spinal daha rahat geçiyor dıye duyuyorum
sblaslan oykuduru21 valla belden aşağım uyuşsun bebekle temas kurmak istiyorum herşeyi göriyim doktor öyle dedi bende bilmiyorum 🤣 ilk doğum bide
sblaslan oykuduru21 işallah ogün bakalım yaza bilcekmiyiz 🤣 iyiz diye çarşamba doğum yapanlar gene yazsın🙏🙏🙏🥰🥰🥰🤣🤣🤣
oykuduru21 sblaslan ahaha yazabilir miyiz bilmiyorum 😂 benim ağrım tuttu hastaneye geldim nstye, inşallah durur çarşambaya kadar 😂
harley oykuduru21 yok kız şaka yaptım ben çok uykucuydum o yüzden bana çok uykusuzum gibi geliyor ama alıştım keyfine bak 😄🤗
oykuduru21 harley insanoğlu her şeye alışır ne yapalım bi süre uyumayız 😂 allah analı babalı büyütsün bu arada ☺️