oykuduru21 Çarşamba günü doğumu olanlar toplanalım heyecanımızı paylaşalım 😊 ben spinal anestezi olucam kısmetse, kızımı hemen görmek istiyorum 🥰
oykuduru21 SuPerisi01 ahah bende merak ediyorum hiç stres korku hissetmiyorum şaka gibi geliyor herhalde😄
SuPerisi01 oykuduru21 bazen bende öyle oluyorum ama bazen de içime birşey oluyor ağlama krizi geliyo eşime ben doğurmak istemiyorum diyorum o da dalga geçiyor tamam kalsın içinde o zaman diyo 🙈 ağlasak da gülsek de bir şekilde çıkacak o bebişler 🤦🏼♀️
oykuduru21 SuPerisi01 😂😂 yok yok ağlama krizi falan gelmesin ne güzel meleğimize kavuşucaz hayırlısıyla stres korku yapma kendine, ne kadar sakin pozitif girersen o kadar iyi geçer doğumun bence☺️
oykuduru21 Portakalgeliyor boğa Burcu oluyordu herhalde pek bilmiyorum burçları da nasıl iyi mi huylar sular 😂😂
oykuduru21 Portakalgeliyor okuyayım o zaman internetten ilgilenmediğim için bakmamıştım pek madem doğru diyorsunuz bilgilenelim 😂
harley oykuduru21 yok kız şaka yaptım ben çok uykucuydum o yüzden bana çok uykusuzum gibi geliyor ama alıştım keyfine bak 😄🤗
Ceydaguzelerr WmonallissA benimde Perşembe inşallah hayırlısıyla doğsunlar çok heyecanlıyım acı hissedecekmiyim diye korkum var spinal sezeryan olacağım
WmonallissA Ceydaguzelerr aynen, benim ilki geneldi ama spinalide çok rahat anlatıyorlar, inşallah en kolayından atlatırız🙏🏻😁
Ceydaguzelerr WmonallissA benimde geneldi ilk sezeryan ım ama bendr spinal daha rahat geçiyor dıye duyuyorum