GoldenRose21 valla canım benim çalıştığım yer de 0 6 yaş arası çocuklar gelirdi sınıflar da kamera vardı ama boşa atıyorum bi çocuğun annesi geldiğin de hemen yukarda dersteki öğretmene haber verilirdi yani bağırma vurma gibi şeyler yapmasinlar diye vallahi en ufak şeyde vuruyolardi ben ilk gittiğimde çocuk atıyorum birşeye sinirlendi ben sadece onunla ilgilenip ne derdi var öğrenip hadi senin istediğin gibi yapalım diyordum mesela sırf bu söylediğinden ötürü ceza alıyordum neden onların dediğini yapıp yüz veriyorsun diye otizmli bi öğrenci vardı 6 yasindaydi çocuk konuşamıyor du onu bile hirpaliyorlardi mesela hareketli çocuklar vardı onları sırf evde vurdu ogretmenim demesin diye ittire cekistire birşeyler yapıyordu çocuk vurduğunu anlamiyordu ama canı aciordu sınıflara kremler koymuslardi yara morluk kremi hemen onları suruyolardi ben biraz çalıştıktan sonra farkettim çekecektim şikayetçi olmak için ama telefon sınıf içinde yasaktı müdür gelip kendi çocukları çekiyordu annelerine atıyordu biz ara verince tel elimize alıyorduk baktım olacak gibi değil işten ayrıldım velilerim den birisi iletişime geçti neden ayrıldınız diye anlattım ona oda tüm o sınıfın velilerine anlatmış çoğu inanmamis tabi çoğu da inandı çocuğunu benden bir kaç hafta sonra çıkardı ordan diyeceğim o ki gerçekten çocuk emanet etmek çok zor eğer verecek olursanız aniden gidin haberli gitmeyin ortamına bakın ve direk sınıflara çıkın alttan yukarıya bilgi gidiyor ona göre davraniliyor