esra-ikra Kirmizivosvos Benimde rahim ağzına dikiş atıldı, haftada bir proluton iğne ve her akşam progestan fitil kullanıyorum ama akıntım fazlalaştı doktorumda fitilden dolayı normal olduğunu söyledi , onun dışında herhangi bir problem yaşamadım 🤷♀️
Kirmizivosvos Sblymnkb teşekkür ederim canım harika oldu bu bilgi 🙏☘️ Güzel kontroller canım inşallah 🙏
Kirmizivosvos Sblymnkb çok geçmiş olsun size de 🙏☘️ Sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah hepimiz 🙏🧡 ilişki bana da bir süre yasak dedi. Benimde tahlillerim hepsi tertemiz çıktı ama önlemimizi alalım biz yine de dedi. Bi büyüselerdi hayırlısıyla ☘️☘️
Sblymnkb Kirmizivosvos inşallah inşallah valla her gün uygulamaya bakıyorum bugün nasıl bebeğim hangi boyutta vs diye bakalım 6 ay naısl geçecek 🤗 hayırlısı ile sağlıkla gelsinler de
Feslegenlidusler Kirmizivosvos bende kullanmıştım canim fitil olarak ama dediğin gibi ağrı olmadı aksine bel ağrımi ve karın ağrımi geçirdi. Evet sabah ilacın fazlasını idrar yoluyla atiyosun. Bence doktoruna bı sor ağrı olmamasi lazim.
Kirmizivosvos Sblymnkb aynı durumdayım bende vallahi nasıl geçecekse hergün birsey araştırıp bakıyorum sürekli hersey yolunda mı diye