Kirmizivosvos benimde tam 7. Hafta da bi damla kahverengi lekelenmem oldu bende hemen doktora gittim bana da pruluton iğne ve progestan verdi ilişkiyi 6 hafta yasakladı, pruluton iğneyi 4 hafta boyunca her hafta vurulcam, bende progestan ı vajinadan alıyorum. Ağızdan alırsan mide bulantısı yapar dedi. Bende de akıntı çok yapıyor belli bi süre sonra progestan ın erimiş hali tamamen akıyor doktoruma sordum akması normal mi diye normal dedi. Geçen gün kontrole gittim alttan muayene etti kanaman geçmiş dedi çok şükür ama hala ilişki önermiyorum 6 haftaya kadar dedi. şuan 8+4 günlüğüm. Kanama vs yok çok şükür. 10 gün rapor vermişti 16 nisanda bitti raporum. Kan tahlili verdim hepsi temiz çıktı. yarın işe başlayacağım. Neden oldu kanamam dedim belli bi sebebi yok dedi stres olabilir dedi tutunma olabilir dedi, kahverengi ve pembemsi kanaman olabilir bunlar normal dedi çok şiddetli olursa gel dedi. Bi de temiz kan ve pıhtı olursa hemen gel dedi işte. Şuan çok şükür hiç bişeyim yok. Zaten hamileliğim boyunca ne mide bulantım oldu ne koku hassasiyetim. Sadece çok uykum oluyor 😊