TunarinAnnesi Smeyyeer merhaba kizlar Booncukk Burcu-2910 ikramomm Smeyyeer Annesininkuzusu01 afrasil Booncukk kizlar bu ay sat 21 ci gun 8 damla pembe lekelenmem oldu yumurtlama da oldu gecdi bugun adete 4 gun kala ovulasyon testim boyle sizce yumurtlama mi oluyor yeni den gebelik mi ?
Booncukk Burcu-2910 2 gün sürüyor diyorlar yani yarın daha kızarık çıkcak sende. bi sonraki gün ya bi tık daha kızarcak çıkar ya da çatlayacak.. söncek kızarıklık
Smeyyeer Burcu-2910 tamam canım daha yumurtlama olmamış yumurtlama olana kadar yapmaya devam et t çizgisi c kadar koyu olursa yumurtlama demek ikisini koyu gordukten sonra siliklesirse çatlama olmuş demek canım ve yumurtlama günü ve peşinde ki 3 günü değerlendir canım yumurtlama gününden 17 gün saydiktan sonra da gebelik testi yapabilirsin benim öyle oldu inşallah güzel haberler alırsın canım ☺️
Booncukk Burcu-2910 nasil istersen ayni gidiyoruz şu an aşağı yukarı Benim bugün 2.kızarık günüm dünde değerlendirdim bugün de değerlendirdim akşama bi test daha yapcam duruma bakcam çatlama var mi diye Duruma göre bakcam
Booncukk TunarinAnnesi gebelik testi alıp yaparsan 4gün kala bile olsa pozitiflik görürsün Yani bugün yapılacak en mantikli şey bu bence 😀
afrasil TunarinAnnesi canım yeniden yumurtlama olacağını zannetmiyorum ama hamilelik öğrenenlerin ki kadarda koyuluk yok imkanın varsa yarın test yap veya ovulasyon testini tekrarla
Annesininkuzusu01 TunarinAnnesi Hamilesin canım hamilee🥰 benimde adete 3 gün kala böyleydi eğer bu ay yumurtlama gördüysen adete 4 gün kala yumurtlama olmaz bende ovulasyonla öğrendim gebe koçu kadın doğumcularda onayladı adete 5 gün kaladan itibaren ovulasyonda hamileliği ölçüyor. Ve böyle koyu oluyor denendi onaylandı.
TunarinAnnesi Smeyyeer niye Kuzum ebru Abla adete yakin t cizgi tavan yaparsa gebelik ola bilir demisdi
Elifdikel Burcu-2910 ikiside aynı koyulukta olmalı yada t c den daha koyu olmalı teste devam etmeniz lszim
Kazeymerfat Burcu-2910 yarın aynı saatte yapın tekrardan daha koyu çıkacak pik şeklinde ,ertesi günü silikleştiğinde çatlamış demektir o yüzden en koyu olduğu gün ve arkasındaki iki günü mutlaka değerlendirin …
Elifdikel Burcu-2910 da Instagram’da bir gebenin günlüğü var Ebru hanım kendisi test satışı da yapıyor sayfasını inceleyebilirsiniz
Booncukk Burcu-2910 aynen. Yani hep sılık çıkıyordu dün ilk defa kızardı bugun daha çok kızardı 2 saate tekrar bi test yapcam bakalım çatladı mi devam mi
SERNUR Burcu-2910 eger digerleri koyu değilse bu çatlama degil canım dediğim gibiyse eger yumurtlaman yakın bu teste bakarak 🌺