Susam1 Dbe24 kendine havlu, tarak, deodorant, toka falan koy canım ben öyle yaptım bide çorapla ped yazmışmıydın hatırlamıyorum onu koy ve çöp poşeti koy kirlilerin için benim çantamda olanlar bundan 🤗
Dbe24 Susam1 evet çorap havlu ped koydum tokasız dışarı çıkmıyorum zaten deodorantta bebeğe kokmasın diye koymadım ama bilemiyorum 😊
Susam1 Dbe24 ben hamile kaldıktan sonra hormonlardan mı bilmiyorum terim ayrı bir pis kokuyor o yüzden deodorantsız kalamıyorum valla.. Bide ben sabunda koydum bu arada 😊 vücudu yıkayabilirmişsin silmek hoş olmaz diye sabunda koydum yıkarım sonra temizce kurularım diye 🙊
Dbe24 Susam1 ben fazla terleyen biri değilim bu yüzden fazla deodorant kullanmıyorum bide bebek anne kokusunu iyice alsın diye doktorlarda önermiyorlar demişti burda bi kadın ondan koymadım bende 😊
BrcnTc1506 Sarı ışığı doktorlar tavsiye etmezken sarı tülbent nasıl sarılığa iyi geliyor anlayamadım doğrusu.
kucuktosbik27 BrcnTc1506 bebekler yeni doğduklarında ciltleri yansıma yapıyormuş üstüne sarı tülbent örtünce tende sarıya çalıyor sarılık geçirdiği çok zor anlaşılıyormuş doktor böyle anlattı. büyük ihtimalle önceden bu şekilde yapıp bebeğin sarılık geçirmediğine ten renginin bu olduğuna inanmışlar halbuki daha tehlikeli bir duruma sokuluyor ama gelenek diye yapıyorlar bi bildiği vardır diyolar ben uygulamayacağım açıkçası ama sarılık olursa güneş ışığı iyi geliyormuş onuda birçok doktor söylüyor
gulsen_57 Dbe24 Güneş’im için ☀️ 10 hastane cikisi 3 adet alt üst takim Yedek zıbın 3 adet Ağız mendili Yelek Muslin örtüsü 3 adet 1 nohut 1 penye pattaniye Emzirme önlüğü Çorap 20 tane bez Islak mendil alt acma örtüsü Bir kutu mama sezeryan olursa diye emzik biberon bi tane silikon kaşık Pisik kremi (çok gerek olacağını sanmıyorum Sarılık olmasın diye yüzünü örtmek için sarı tülbent 😊 buralarda ona inanılır belki hurafe gelebilir Kendim için 🙋🏻♀️ 2 kisa kol pijama bir uzun kol pijama Sabahlık 1 emzirme sütyeni 1 emzirme atleti 3 ic giyim alt Depent 9 tane var içinde Orkid Göğüs pedi Kapalı olduğum için 2 tane tülbent Havlu peçete ıslak mendil maske kolanya Su ısıtıcı kahve fincan Çöp poşeti Terlik Nevresim takımı neolur ne olmaz diye 🤪 Süt sagma makinası Dış fırçası macun Rezene çayı Puset 🤪🤪çok abarttım acaba diye de düşünmekten edemiyorum 🤭🤭
Dbe24 gulsen_57 herkesin değişiyor listesi ben bu kadar fazla kıyafet koymadım mesela battaniyede 10 lu hastane çıkışının vardı bide yedek aldım yeter diye düşünüyorum haziran ayına denk gelcek doğumum burası sıcak oluyor 😊
BrcnTc1506 Dbe24 olur olur ☺️ Aynen ben de öyle yaptım maksat diğer eşyalar kirlenmesin ya da kokusu geçmesin
Ozlem23 Dbe24 aslında varsa birinden isteyebilirsiniz ya da hastanemiz temin ediyo olabilir sordunuz mu
Dbe24 Ozlem23 hastaneye sormadım daha 2 hafta sonra kontrole gidicem o zaman sorarım tanıdık birindede yok bizin taraftan kimse kullanmadı çünkü
Dbe24 Funda8989 Ben emmişim bende sorun olmamış emzik çok fazla istememişim 😂inşallah sorun çıkarmayan bebişlerden olurlar 😅🙏🏻
Eliiiiiiffff Dbe24 biberon emzik pişik kremi göğüs pedi göğüs ucu kremi anne için lohusa külodu ped koyabilirsin emzirme sütyeni ımm başka
Dbe24 Eliiiiiiffff pişik kremiyle göğüs ucu kremi alıcam daha almadım diğer dediklerinizide koydum teşekkür ederim sağolun 😊