Ozlem23 Dbe24 kitlediniz için copcposeti alabilirsiniz Birde sarı örtüyü bebeğin üstüne örtmek için aldıysanız sarı örtü bebeğin sarılık olduğunu anlamayı geciktiriyo bu yüzden kullanmanızı önermem ama siz bilirsiniz tabi
Dbe24 Ozlem23 büyüklerde sarılık olmayı önlüyor dedikleri için koydum öyle yoksa konuyu uzatcaklarda uzatcaklar bende pek inanmıyorum öyle şeylere ama büyükler söyleyince mecbur koydum örtmem belkide ama dursun yinede 😂
Ozlem23 Dbe24 ama onu steril etmek zor olmaz ki hastanede en azından evden hazirlanirsa steril olduğunu bilirsiniz
Ozlem23 Dbe24 üstünden gelen ışığı sarı yaptığı için bebeğin sarılığı belli olmuyo o yüzden öyle saniyolar 😁 ama tehlikeli olabilir sarılığı fark etmemek açısından
Ozlem23 Dbe24 aslında varsa birinden isteyebilirsiniz ya da hastanemiz temin ediyo olabilir sordunuz mu
Gzmkol Dbe24 ay evet zaten her şeye karısmaları benı benden alıyor anlamıyorlarda siz alın yanınıza ben de alırım ama öylesine 😂
Esra_80 Dbe24 ah evet genlerden kaynaklı ise ben yaşarım diye aldım mecbur 🥰Oh bol bol sütler gelir inşallah 🥰😂
Funda8989 Valla ben bilerek biberon koymadim şırıngayla versinler mamayi.Biberonla verdilermi bidaha memeyi almiyor bebek .Kardesimde öyle olmuştu .Sonra bidaha emziremedik.Birde sussun diye hemen emzik vermeyin sakin .İlk önce memeyi almasini saglayin.
Dbe24 Funda8989 bende böyle düşünüyorum hemen emzikle biberon vermem denerim memeyi almazsa anca öyle oda tek denemede değil baya bi denerim alması için
Alev16 Dbe24 her 2 kızımda da sarı örtü kullandım bizde gelenektir sarı örtü mutlaka bebek uyurken beşiginin üzerine örtülür kızlarım sarılık vs gecirmediler cok şükür ben inanıyorum ve ablamda aynı sekilde 3 cocuk büyüttü yegenlerim de sarılık gecirmediler
Dbe24 Alev16 benim teyzem olsun yengem olsun falan hepsi çocuklarına örttüler ama ben o kadarda inanmıyorum adettir gelenektir orası ayrıda artık eskisi gibi kimse uygulamıyor
Selinozsoy Dbe24 ben de bugün hazırladım canım belki fikir olur sana ☺️ 2 tane 10lu hastane çıkışı 2 tane 5li hastane çıkışı 4 tane yedek zıbın 3 tane yedek çorap 10 tane bebek bezi 5 tane bebek bakım örtüsü 5 tane ağız mendili pişik kremi ıslak mendil bebek temizleme pamuğu biberon emzik kendim için: 2 tane pijama takımı 1i sabahlıklı lohusa pedi göğüs kalkanı göğüs kremi Göğüs pompası 2 tane havlu çorap lohusa terliği
Dbe24 beybikos sarı örtü bebeğe örtmek için sarılık olmasın diye kırmızıyıda ben kendime örtücem kapalı değilim ama lohusalıkta kırmızı tülbent yada kurdele takın diyorlar buna inanıyorum