Dbe24 ilk olarak sarı örtü kullanmayın sarılık için saçma bence başka renk giydirin ki sarılık mı belli olsun .gecelik biraz fazla götürün bence kanama olduğu için bulaşabiliyor ya da üstten süt bulaşıyor terliyorsunuz .elbise şeklinde olanlar bana kullanışlı gelmedi .ben terlik götürmedim hastanede olanlardan kullandım götürmüştüm durdu çantada öyle .emzirme sütyeni de aldım ama kullanmadım zor oluyor bence hastanede hiçbir şey kullanmamak en rahatı eve geçince kullanılır .külot alabilirsiniz ilk başta hasta bezi sonra normal pete geçiyorsunuz normal petle daha rahat oluyor .Benim ayaklarım hiç üşümedi hırka da kullanmadım boşuna götürmüşüm hastane çok sıcaktı .havlu kullanmadım götürdüm ama elimizi yüzümüzü hep hazır havlu kağıtla sildik attık.Tesettürlüysen bir tane yazma yeter.bulunduğun katta erkek olmuyor genelde .odadan da çıkmadım ben pek o yüzden hiç kullanmadım .Çıkarken giyilecek kıyafetler de rahat olabilir direk çıkıp arabaya biniyorsunuz zaten.Bebek için de 5 zıbın .4 iç zıbın.3-4 tane hastane çıkışı bir kalım bir ince bir de müslimin örtü 4 tane ağız mendili yeterli.ilk günlerde uyuyor bebek pek uyanmıyor kusmuyor ilk günlerde .kaka da öyle yapmıyor çok. Sonradan evde açılır çocuk.Pişik kremi göğüs ucu kremi gereksiz çünkü zaten 2 gün kalıyorsunuz en fazla .Bebek bezi 15 tane 2 tane alt açma örtüsü .bir paket ıslak mendil .biberon ve mama alın mutlaka .emzik de kullanmıyorsunuz bu arada söyleyim .burada kızlar ne Yazdıysa koydum çantama kocaman bavulla gittim çocuğun birkaç kıyafetini kullandık bir de gecelik değiştirdim her şeyi boşuna götürmüşüm