Kbrunver Hamiş anneler 13 haftalık hamileyim ve cok canım çiğköfte istiyor bildiğim kadarı ile sakıncalı siz dede bu durumu yaşayan var mı
Melisahsendursun Ciara93 banada demislerdi sakincali diye hani baharat cok ya icinde zararli diye ama ben yedim bi kac kere bi zarari olmamisti
Ciara93 Melisahsendursun etsiz olanı yedikten sonra baharat ne zarar verebilir ki, her gün çiğköfte yemiyoruz sonuçta. Bence fazla ehvam
Ciara93 Kbrunver ilk defa duyuyoeum çiğköftenin düşük yaptığını. İyi tutunmuş benim iki miniğimde o zaman 😁 zaten dışarda hep etsiz yiyoruz, şaşırdım valla.
1prensesannesi SultanElmasDemirel etli olanı sakıncalı canım ama şimdi zaten çoğu yer sadece bulgurdan yapıyor 😊 hele acı biber turşusu bayılıyorum bende😂
Aybukealtintas Kbrunver zaten normal çiğ köftecilerde artık etli satıs yapılması yasak, sadece bulgurdan yapılıyor bende sürekli yiyorum valla ❤️
Tuba704 Kbrunver etsiz sorabilirsin yoksa yiyebilirsin bende çok aşerip yemiştim merak etme ayranla ye hatta varsa zararlı toksitler ayran yok eder 😉
Mus-sak Kbrunver Anlıyorum Canım ,, Canının Çektiğini Yemen Gerekiyor Ama ,, Abarmadan Koklaya Koklaya Ucundan Ye 😄