Hanımlar selamlar, güncel piyasaya göre en güncel korse önerilerinizi/deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Kimler nerden aldı memnun mu? Kiloya göre kaç beden almak gerekir? Ne zaman takılmalı? Doğum çantasına koymalı mı?????
KORSE ÖNERİLERİ
Bende merak ediyorum yorumları bekleyeyim 😊
Amommm geçen hafta e bebekte indirim vardı owli aldım . Ölçtüm karnımı 90 cm doğumdan sonrada anca böyle olur ilk hafta dedim 😀 34. Haftadayım s beden aldım umarım olur 😀
- Düzenlendi
MucizeAnnesii S mi 🙄siz çok kilo almamışsınız maşallah 90 bel ölçüsümü karın mı acaba güncel bedene göre mi hamilelik öncesine göremi almak gerekiyor çok kafa karıştırıyor bu seçim işi :)
- Düzenlendi
Amommm tam göbek deliği hizasından ölçtüm . En geniş yerden 5 kilo aldım şimdilik ama şekerim var benim hamur işi tatlı yok hayatımda ondan çok alamadım
gessni bende sezeryan olacağım . 5 gün sonra takarken acımadı demi dikişler
Elifbc owli işe yaradı mı ?
MucizeAnnesii evet, sezeryan oldum ben ilk 10 gün kullanmadım sonra kullanmaya başladım 1 ay oldu bugün karnım normal haline döndü
Elifbc darısı bize inşallah Doğumdan sonra 🥰
MucizeAnnesii sağlıkla kucağınıza alırsınız inşalllah🥰
Amommm amin hepimiz inşallah 💗
Amommm yamunayı tek geçerim .. 1 beden küçük alın
- Düzenlendi
2inciannelik hangi modelini önerirsiniz birde neye göre bir beden şimdiki ölçümüze göremi
Amommm bu çıtçıtlı olan varya onlardan alın göğüs altına takılanlardan ben o zaman 74-75 kilolardaydım 1,64 boyum . L almıştım şimdi S bedenim