• cips yemek

arkadaşlar cipsi yemek hakkında bilgisi olan var mı haftada bir kere mutlaka tüketiyorum çok canım çekiyor🙁

cigdem58 hadi ya birazcık iradene sahıp cıkacaksın o zaman 😄 bende istesem hepsini bitiririm de eşim elimden alıyordu paketi

bu kontrolde unutmazsam sorucam inşaallah 🙈 inşaallah bir sakıncası yoktur🙌😌

[bilinmeyen] çok haklısın bende öyle düşünüyorum valla 😂 sakınan göze çöp batar derler ya o misal bu kadar kasmamak lazım kızlar tabiki dikkat etmek gerek ama sakin olun 👍🏼

Ben okudum bi yerde doktor yiyebilirsiniz ama kilo aldırma açısından yemeseniz daha iyi dikkat etmelisiniz yazıyordu 🙃

her yediğin organik ve sağlıklıysa yeme ama bu kadar da kasmayın bence hamileliği

Ben sürekli tüketiyorum cipsi🙊🤷🏼‍♀️Dayanamıyorum inşaAllah zararı olmaz😬

cigdem58 benimde cnm çok istiyor ama yemiyorum bebeğime yararı olmayan bişeyi yemek istemiyorum içeriğinde monosodyum glutamat tuzu var. Onunda ne oldugunu söylersem artık hiç yemezsin 😂 hatta paketin arkasında bile yazıyor yabancı kelimeler olduğu için Anlamıyoruz ama ben araştırdım. Sende netten bi bak belki yememeyi düşünürsün 😏

Cips bence yemeyin.Tuz ve yag oranı cok yuksek. Katkı maddeleri de cabası.tansiyon ve odem sorunu yadayabilirsiniz.baktınız olmuyor bari daha masum olanları alın.Yagı ve tuzu azaltılmıs olanları secin. Micro dalga fırınınız varsa patatesten co guzel cips yapabilirsiniz.yagını tuzunu baharatını kendiniz atarsınız.Yufka cipsi varmıs oda vayagı basarılı diyorlar.haftada 2 1 paket degil hamileyken normal hayatınızda dahi tercih etmeyin...

5 ay sonra