Writebirds Canım öncelikle çok geçmiş olsun, eşim de atlattı o zamanlar 10 haftalık 12 haftalık falandım sanırım tam hatırlamıyorum. Bel ağrısı ile geçirdi eşim tabi halsizliği de vardı. Ilaç kullanmadı sadece Parol içti ağrıları olunca. Bol meyve yedi bitki çayı içti. Tat koku kaybını malesef yaşadık 4 5 ay oldu hala tam anlamıyla gelmiş değil. Sen kendine dikkat et maskesiz iş yapma, yemeğini kapının ağzına koy o alsın. Ayrı bir kova ver ona yediğini içtiğini oraya atsın sen dokunma. Kullan at bardak tabak kaşık falan almıştım ben yedi içti ordaki çöpüne atmıştı. Odasını sürekli havalandirsin, dezenfektan ver sürekli kendini dezenfekte etsin ya da kolonya. Mümkün mertebe aynı lavabo banyo kullanmayın bizde lavabo 2 ama banyo tek ihtiyacım olunca banyoyu yüzey dezenfektaniyla bi güzelce yıkayıp kullanmıştım. Bana test yapmadılar zaten ilaç kullanamayacaksın bol bol sende vitamin al dediler. Psikolojini anlayabiliyorum ve çok haklisin bide duygusallık olunca işin içinde tamamen farklı oluyor benim eşim bile ben odada yatarken gelirdi kapıdan bakar ağlardı uzak kaldığı için 😊 Dikkatli ol, sen güçlü ol ki esin de güçlü olsun 💜