Bebegim4 Booncukk benim oldu coraspirini bıraktık geçen kanama alanı var dedi iğneye mecbur devam ediyorum rabbim bağışlasın inşallah 🙏🏻
Banu26es Mevatarkun önceki düşüklerim kanamalı ve coraspirin kullanırken olduğu için iğne dozunu yükseltip coraspirini bıraktırdı.
2melekannesi_ Mevatarkun @Merveee34 @Nry0682 @annesininmelegi41 iğneye ne zaman başladınız arkadaşlar en erken ne zaman başlanıyor?
Merveee34 2melekannesi_ canım diğer bebekte hamileliği öğrenir öğrenmez başladık bu bebeğimde kalp atışını görene kadar başlamadı doktor
annesininmelegi41 2melekannesi_ keseyi gördüğümüzde başladım ben öyle hatırlıyorum sanki yaklaşkl bir aydır kullanıyorum işte 8+3üz
Dadas Mevatarkun Bende kullanıyorum makarna süzgeci gibi olduk ama olsun işin ucunda melekler olunca 🥰🥰🥰❤️❤️❤️
2melekannesi_ Merveee34 kalp atışıyla başlıyor çoğu doktor ben de endişeleniyorum kalp atışını duymak nerden baksan 6.haftada falan oluyor geç kalmaktan korkuyorum😔
16Gozde16 Mevatarkun cuma günü keseyi gördük cnm kısmetse çarşamba günü gidicez bakalım inşallah duyarız seninki kaç haftalık
Mevatarkun 2melekannesi_ evet korku oluyo bazıları kese oluşunca başlatıyor sen içini ferah tut Allah kucağına almayı nasip etsin inş 🙏🤲🏻
2melekannesi_ Mevatarkun benim daha gebelik yok bu önümüzdeki hafta netleşecek inşallah varsa erkenden başlamak istiyorum iğneye
2melekannesi_ Mevatarkun önceki gebeliğimde iyi bir perinatoloğa gidiyordum inşallah yine onu düşünüyorum ama bakalım nasip inşallah hepimiz sağ salim kavuşuruz🤲🏻
Mevatarkun 16Gozde16 vala sormadm ya keseyı gördüm 4 gun önce 15 gun sonra gel dedı buraya yazarsn etıketle merak edıyorum duam senle🙏🙏
16Gozde16 Mevatarkun çok teşekkür ederim cnm bnm Allah razı olsun tsbiki paylaşırım rabbim herkesin bebişlerinden güzel haberler almayı nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲🤲