MomHero2 Nilcee ağrıyı hissetmeniz pek mümkün değil o narkozu boşa yemiyorsunuz. Sadece karıncalanma gibi his oluyor. Hatta ben sormuştum hissediyorum diye bana seni tamamen felç bırakmıyoruz demişlerdi. Ağrı acı kesi atma hissi falan filan hiçbirini hissetmezsiniz. Dediğim gibi sadece karıncalanma hissi
BusraHamdi Nilcee 2.doğumunsa evet genellikle 38. Haftada alıyorlar canım sağlıcakla almak nasip olsun bebeğini kucağına korkma
Melos2234 Nilcee bana anestezi uzmanıyla görüşüp haber vericem demişti 1 hafta sonra zaten gün belirledi konuşup gelirsin 1 gün önceden yatışını yaparız dedi ben spinal istiyorum dedim tamam dedi
Brc35 Nilcee sağol canım yapar yapmaz Bi sıcaklık hissediyorsun ondan sonra bşsey hissetmiyorsun zaten. Bebeği görme heyecanıyla hicbir sey anlamayacaksın :) onu alıp götürdüler nasıl aklım da gitti bş an oncce bitse de gitsem dedim. Hic merak etme cok hızlı olup bitiyor sadece stres yapma Baska seylee odaklan
Kara1833 Nilcee canın yanmıyor ki ben hissetmedim belime iğne vurduklarında onu düşünme bence o sıra başka şeyler düşünürsen hissetmezsin bile ben hissetmedim
Kara1833 Korkunç bişeyi yok yani korkma tamda uyursun ama yarı uyanık olmak daha iyi evladını görürsün ben hiç bakmadım saga sola falan bitene kadar öyle durdum arada miğdem bulandı iğne yaptılar okadar şimdi gene hamileyim buda sezeryan olacak
Didem11- Merhaba 3 Eylül’de bende spinal doğum yapicam Allah’ın izni ile çok stresli ve kaygılıyım nasıl olcak die. Birde bu spinal sonrası hemen içmek gereken biseler var mı kahve çikolata falan deneyimlerinizi paylasablir miisniz lütfen