Mlskya Selam kizlar, 39+1 gunluk hamileyim ve suana kadar ne sancim oldu ne acilmam oldu. Haftaya carsambaya kadar sancim olmazsa suni sanci vericeklerini soylediler. Sizce ne yapmaliyim yardim edin😞🙏🏻
Mus-sak Mlskya 41. Haftaya Kadar Bekliyor Bazı Doktorlar Demekki Seni Bekletmicek ,, Bol Bol Hurma Yiyebilir Ara Ara Squt Yapabilir Merdiven Çıkabilir Ve Yürüyüş Yapabilirsin Allah Yardımcın Olsun ☺️
XveAnnesi Mlskya bende 39+1 kasılmalar oluyo sadece bol bol ama nst sancı cıkmıyo bugün doktor baktı acılma yok bende korktum artık sona geliyoruz Allah yardımcımız olsun inşallah
Hndmom91 Mlskya Bende 41 hafta oldum sancı yok 1cm açılma var sadece yarın tekrar kontrol edicek cuma suni sancı vericek banada ..Cinsel iliski önerdi aynı zamanda bende dans ettim hurma yedim yürüdüm ama malesef sancı fln yok
Busra44bus Ben 37 haftaligim sancim var acilmam yok ve 5 dk yurusem cikicakmis gibi oluyor bugün çatı muayenesinde rahim kapalı dedi 🤷♀️
UurSevdaYlmaz Busra44bus kacinci ayda cati muayenesi yapiyolar canm 34 haftalık olduk alttan bakarlar mi acaba cuma gunu kontrolum var
Mlskya Mus-sak evet canim en fazla 2 gun bekletirim bekletmemin bi anlami yok dedi. Gun icinde hc oturmuyorum hatta bildgin oynuyorum hafif zibliyorm merdiven vs yapiyorm🙈 hayirlisi bakalim
Mlskya XveAnnesi amin canim hatta suya fatma ana eli koyduk belki acilmam olur sancim olur diye bakalim bekliyoruz
Hndmom91 Bende 41 hafta oldum sancı yok 1cm açılma var sadece yarın tekrar kontrol edicek cuma suni sancı vericek banada ..Cinsel iliski önerdi aynı zamanda bende dans ettim hurma yedim yürüdüm ama malesef sancı fln yok
Busra44bus UurSevdaYlmaz 37 haftaligim doktoruma bugün çatı muayenesi ne zaman yaparsınız dedim nstye gönderdi eğer sancin varsa yapıyorlar benim sancim çıktı yaptılar
Mlskya Hndmom91 Allah yardimcimiz olsun ben hic tahmin bile etmedim sancimin olmicagini napalim nasip😣
2melek 39+1im sancı yok 1 cm açılma var sadece bana bir hafta bekleriz gelmezse sunni sancı dedi doktorum
Bilgebugra Ben de bugün kontrole gittim 40 haftalığım ama sancım YÖK bi gafta daha müddet dedi ilk gebeliğim de 38 de gelmişti oysa ki
Melahatnur 34+5 haftalık hamileyim açılmam var arada sancı vuruyo sabahtan beri kahve rengi kan geliyor ara sizce ne yapmayalım